Hyra beachbuggy i Chania

Av Lawrenz
6 apr. 2016 13:57
Visningar: 236
Hej!

I juni ska jag och min sambo till Kreta för första gången 😄
När vi tidigare åkt till grekiska öar har vi hyrt en beachbuggy / buggy för att köra runt till olika stränder. Jag har kikat på nätet och hittat en del, men inget som ligger i närheten av Chania.

Min fråga, är det någon som kan rekommendera ett ställe i eller strax utanför Chania där vi kan hyra en beachbuggy några dagar?
Det finns säkerligen många uthyrningsfirmor som inte har någon hemsida, så det borde inte vara ett problem. Men har någon erfarenhet så dela gärna med er:-)
Tack!
Av Lawrenz
28 apr. 2016 21:42
Någon?
Kreta - Chania
Grekland Jakob, 12 juni 2007
Updaterad av 0067inger för 12 år sedan
4
Hej! Jag och min flickvän funderar på att åka till Chania på Kreta nu i sommar. Vi kommer eventuellt hyra en moped. Vilka ställen bör vi åka till? Hotellet som vi kollar på ligger i Platanias, som ligger ca 12 km utanför Chania.. Oerhört tacksam för alla tips! / Jakob ... Laplander: Hej Jakob! ...
Kreta - Chania
Grekland Inha, 1 maj 2006
Updaterad av Legusta för 13 år sedan
3
Jag har planer på att boka resa till Chania på Kreta och vill jätte gärna ha tips på billigt boende, matställen, stränder - ja allt man kan göra där på ön. Uppskattar alla tips jag bara kan få. Vad är bäst: att boka flyg + boende eller boka endast flygstol och ordna boende på plats? ... Magnus: ...
Chania flygplats
Grekland Ms_angelita, 14 juni 2010
Updaterad av Ms_angelita för 9 år sedan
2
Är det någon som känner till lite om denna flygplats? Finns det restaurang, café eller annan typ av matservering på flygplatsen? Har inte fått fram någon nyttig info när jag googlat och tänkte vi skulle äta lunch där innan hemresan. Någon som bott på eller känner till Villa Giorgios i ...
Kreta - chania Agia Marina
Grekland Tobbee, 10 apr. 2015
Updaterad av Desires för 4 år sedan
2
Hejhej! Vad finns att göra här? Jag hittar ingen uppdaterad information om detta resmål. Åker hit med min bror sista veckan i April och vill i stort sett bara slappa, men självklart vill man uppleva och hitta på saker man inte kan göra här hemma på samma gång. Vi är båda runt tjugosex, ...
På fredag far vi till Chania på Kreta.
Grekland Dreamway, 22 maj 2008
Updaterad av Gullsing för 11 år sedan
13
På fredag far jag och min sambo till KRETA.Vi skall tillbringa en vecka i CHANIA. Vårt hotell är TOXO.Det är första gången vi är till Kreta.Vi har varit till Santorini tidigare.Skulle vara tacksamma för andra medlemmars erfarenheter och tips.Berätta vad ni varit med om! Tack! ... Zapalot: Var till ...
Chania Agii apostoli
Grekland Nagyala, 18 juli 2007
Updaterad av Peppen för 12 år sedan
5
Jag och min pojkvän har bokat en resa igår till kreta (chania) till ett ställe som heter agii apostoli. Vet att just där vi skall bo är det väldigt lugnt men hur e det inne i chania stad? Barer, tavernos....finns det något uteliv alls? ... Kinna: Vi både på Pelastive 2, och det var hel frächa rum, ...

Om Chania Chaniakusten, Europa

Kultur
Nattliv
Arkitektur
Shopping
Historia
Storstad

Glöm inte ta med kameran när du ska åka till Chania.
Den medeltida hamnen är en av Kreta vackraste, och mest fotograferade, platser.

Hamnen har varit den viktigaste platsen i Chania i århundraden, om inte årtusenden. Här ligger restaurangerna och kafeerna på rad, inhysta i medeltida vackra byggnader.
Det här är den perfekta platsen för en lunch, drink eller middag, beroende på klockslaget. Följt av en selfie och några bilder på den fantastiska venetianska miljön.

Innanför hamnen kan du tillbringa timmar när du försöker hitta i gamla stan. Gatorna är labyrintlika, pittoreska och från flera olika tidsperioder.

Den närmaste stranden ligger en dryg kvarts promenad västerut. Här börjar också den berömda Chaniakusten där badorterna ligger som på ett pärlband längs två mil med perfekta stränder.

Det är mycket populärt att använda staden Chania som bas för dagliga utflykter till nya stränder, dramatiska bergsraviner och historiska ruiner.

Några kilometer från flygplatsen i Chania ligger flera äkta eremitgrottor, Arkoudiotissa-grottorna. Här dyrkade man gudar som Apollo och Artemis i tusentals år tills kristendomen tog över. Namnet betyder ”hon-björnen” och syftar på en stalagmit i den största grottan, som är formad som en björn.

4tim
Flygtid från Stockholm