Stränder i Parga

Av Mamia
19 mars 2017 20:32
Visningar: 1288
Jag har förstått att Valtos är den finaste stranden, men vi vill gärna bo i stan så därför undrar jag hur stränderna är där? Hur långt är det att gå till Valtos? Övriga tips på vad man inte bör missa i Parga mottages gärna.
Av Lena47
19 mars 2017 20:54
Jag måste säga att jag inte tyckte valtos var finast ! De små mindre som man når med badbåt från hamnen var så mycket mysigare. Finns en strand inne i stan som var ok. Men inget man hänger på en hel dag kanske. Ska finnas en till i stan, en mindre. Men vi var inte dit.
Av Mamia
19 mars 2017 22:27
Kommer du ihåg vad stränderna heter som man åker båt till?
Av Sivan65
20 mars 2017 19:19
Det går badbåtar till olika stränder från hamnen inne i Parga centrum. Vi tog badbåten till Valtos beach för det mesta. Vi orkade inte gå då det var så varmt när vi var där:) Det är bara en kort båttur dit.
Valtos Beach är jättefin. Vi åkte även till en strand lite längre bort en dag Lichnos beach, även den jättefin.
Vi badade en dag på den lilla stranden inne i Parga, ganska stenig botten så lite svårbadat men fint och kristallklart vatten. Den stora stranden inne i Parga testade vi aldrig då det inte gick att hyra både parasoll och solstol om man inte bodde på nåt av hotellen som låg där. Vi hade inte lust att ligga i sanden utan parasoll. Plus att den inte är lika fin som ex. Valtos och Lichnos.
Parga är en riktig pärla. Jag återvänder gärna.