Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Flygresor till Preveza, Grekland

Jämför och boka flyg från alla ledande flygbolag och resebyråer

Lägsta hittade priser till Preveza

Preveza Grekland, Europa

1 / 4
Thinkstock
2 / 4
Thinkstock
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock

Preveza

Grekland Anna58, 27 dec. 2011
Updaterad av Anna58 för 9 år sedan
0
När börjar charterresorna på Preveza, vilket datum 2012

Vilken grekisk ö passar oss?

Grekland Andrez, 17 juni 2016
Updaterad av Andrez för 5 år sedan
10
... och skönt! ... Giggsan: Sussiev Man landar på Preveza flygplats och sen är det inte så jättelång transfer till lefkas, fast det är en ö så är det broförbindelse till fastlandet :D ... Sussiev: Citerat från Aalexandralundqvist: >Lefkas är min hemö och kan verkligen rekommendera den ...

Båtluff joniska öarna

Grekland Emlanm, 2 feb. 2014
Updaterad av Emlanm för 5 år sedan
11
... stränder. Vi åkte charter då- flög till Preveza på fastlandet och bodde i Nidri på Lefkas. Vi hyrde moppar och körde över ön till västra sidan där vi besökte flera fantastiska stränder; bla Porto katsiki och Egremeni( massor av trappsteg och ingen bilväg ner till stranden). Minns också att ...