Hotell i Bangkok och Koh Chang

Av Daquiri
23 mars 2010 19:32
Visningar: 436
Hej! Finns det någon som bott på Narai hotell och D&D Inn på Khaosan Road? Båda har pool men skiljer sig ganska mycket i pris. Man vill ju inte vara dumsnål men inte betala mer än "nöden kräver" heller. Tittar också på två hotell på Koh Chang, VJ Hotel & Health Spa och Sofia Garden Resort. Någon som vet något om dessa? Tack på förhand.
23 mars 2010 20:09
Hej

Har du tittat på Rikka Inn också, även dom finns på Khao San Road.
Bra läge,pool på taket samt bra rate.....

Lycka till med planeringen/Siam
Av Mpc
23 mars 2010 20:16
vi fick rekommendation ta in på det hotel men några månader för så hade vi några vänner som hade bott på narari dom tyckte inte hotel kom upp i standarden på av dom villa ha så dom flyta några meter längre ner på gata till sofitel som var mer klas på av dom villa ha o vi kom efter o sen dess har vi bott på sofitel ett para gånget men det kosta några kroner men det är det vart
Av Daquiri
24 mars 2010 07:53
Tack för tipsen. Jag ska kolla Rikka Inn.
24 mars 2010 13:35
Hej Daquiri,

En dum fråga, vad är det som lockar med Khao San Road? För samma pris kan du bo i "innerstan" och slippa taxiavgifterna och trafikstockningen.
Av Mape
24 mars 2010 15:48
Tycker Narai hotell är heltb okey,för den prisklassen,rena fina rum,och mycket bra frukost,sen ligger en bra restaurang strax utanför.
Även bra för shopping,och inte så långt från floden i Bangkok.
Helt okey,om man inte vill ha lyxklass.
Av Daquiri
25 mars 2010 13:06
Jag vet inte var "innestan" ligger i Bangkok. Anledningen till att jag skrev ut gatan var för att jag tror att D&D inte är jättekänt och då skulle gatnamnet kunna hjälpa till. Alla tips och ideer till bra boende är välkomna oavsett om hotellen ligger i innestan eller längre bort! Hotell upp mot tusenlappen är dock inte intressanta för då blir det onödigt kostsamt runt jul och nyår.
25 mars 2010 14:17
Hej igen Daquiri,

D&D Inn är rätt känd för dem som varit i Bangkok och i synnerhet på Khao San Road. Det går inte att missa skylten. ;)

"Innerstan" för mig är Siam, Silom och Sukhumvit. För andra kanske "innerstan" ligger någon annanstans.

Det finns nya och billiga hotell i dessa områden och du bor nära Skytrain och MRT, dvs slipper åka med taxi fram och tillbaka mellan backpackergatan Khao San Road och "innerstan". Khao San Road är kul att besöka om man vill spana på västerländska backpackers, men kanske inte att bo på.
Kolla hotellen på www.bangkok.com som delar inte area-vis.