Hösten 2019

25 feb. 2019 09:34 (redigerad)
Visningar: 240
Hejhej!

Jag vill verkligen åka och backpacka i Australien i 6 månader till ett år. Planen är väl mer eller mindre att börja i Sydney eller Melbourne och sen upptäcka hela Östkusten och ta några jobb här och där för att kunna förja sig och fortsätta resa och uppleva coola ställen. Hade varit kul att hitta någon med en liknande plan och som man kan resa med under resan eller i början av den åtminstone!

Jag är 20år och kommer från början ifrån Göteborg men har bott större delen i Skåne. Just nu bor jag i Schweiz då jag är Au Pair här men mitt kontrakt avslutas i Augusti. Så kan såklart tänka mig att åka tidigare till Australien men vet att vädret blir bättre där desto kallare det blir i lilla Sverige haha! Jag är en väldigt lättsam och social tjej som bara älskar att resa och upptäcka nya ställe. Jag kan absolut festa ibland men föredrar mer det sociala med att ta drinkar och sitta vid någon bar och prata om allt och inget. Gillar att laga mat så dem gånger man kan laga mat beroende på var man bor så kommer jag definitivt göra det, man spar ju pengar ;) och så har jag körkort så vill vi hyra bil och köra till ställen så är det inget problem, älskar roadtrips.
Medlemmen har tagit bort svaret
2 mars 2019 14:23
Hejhej! Jättekul att du också är sugen dock så kommer jag nog inte att åka förrens slutet av Oktober till November nån gång :/
2 mars 2019 21:58
Hej! Är också sugen på att upptäcka Australien i oktober/november. Dock inte ett helt år, men någon månad eller så. Vore kul att hitta någon att åka dig tillsammans och starta äventyret med eftersom det är en bit hemifrån! :)
2 mars 2019 22:06
Hejhej! Men absolut, det funkar ju det med! Om du vill så kan du skriva till mig på instagram så kan vi prata mer där :) @madeleineandeersson
Av Tilma
4 mars 2019 02:41 (redigerad)
Heej! Jag ska också vara i Australien runt den perioden, men mina vänner lämnar runt 10 november. Skulle va kul att träffa någon ny resekompis där:) skriv jättegärna till mig på instagram om du är sugen på att prata mer :) tilmalundkvist heter jag där :)
4 mars 2019 15:25
Hej! Jagar också sugen på detta! Skriv till mig på instagram viktoriabohman så kan vi prata mer!
1 maj 2019 19:01
Hej planerar samma sak mycket resande och gött häng blandad med job här och där för att få det att gå runt.

Har redan bokat flyg till Sydney i juli och kommer stanna där tills början av december sedan har jag inga planer.

Skriv gärna om du vill smida planer eller bara dela idéer :D insta: julialarss