Hösten 2013 AUSTRALIEN wooop

15 apr. 2013 17:47
Visningar: 521
Hej!

Åker själv(då vännerna inte har råd) till Australien i oktober. Har precis kommit hem från en resa i Asien med två vänner men känner att jag vill dra iväg igen. Planen är att jobba, festa, bada, äventyra, träffa härliga människor och allt annat man gör på en resa. Tänkte stanna i några månader sen dra vidare till Asien innan jag åker hem!

Om någon ska på liknande resa och vill ha en reskamrat eller har lite tips&råd är det bara att höra av sig! :D
16 apr. 2013 08:30
Hejsan Jossan! Hoppas allt är bra med dig! Jag och en vän ska också ner nu till hösten och de vore kul att träffa lite svenskar väl där! Du kan ju höra av dig på FB, Victor Dellgren heter jag de bara o lägga till om du skulle vilja snacka lite =) Ciao
17 apr. 2013 14:26
Hej :) jag vill fly den svenska tråkiga vardagen, men de flesta av mina kompisar har inte råd heller :) Lägg till mig på Facebook, om du vill tjöta lite..
Mikaela uthas
17 apr. 2013 15:36
Hallå! låter riktigt skoj , mina kompisar vill inte riktigt samma sak som jag . vore kul att resa med någon ! har inte rest förut men skulle vara på på det mesta .
Charlotta Anna Lindqvist , adda på Facebook så kan vi prata mer :-D
19 apr. 2013 08:50
hejsan! :) sitter själv i sama knipa, flesta vännerna kan inte/har inte råd, men har alltid viljat göra en sådan här resa! har aldrig gjort något liknande innan så skulle va skönt med någon/några resekompisar :)
skulle gärna vilja snacka mer om de! :) heter nicklas ljung på facebook
adda mig om du vill så kan vi snacka mer om de :)
Av Lavaqua
19 apr. 2013 14:54
Hej!

Verkar som det är en grupp som ska ner till andra sidan världen i höst!

Ska själv också åka men tankarna ligger närmare mot Malasiya, vietnam laos och Borneo, vill uppleva lite värme och stränder/regnskog först!

Har redan en kompis i Melbourne som jobbar och han har sagt att det är lite svårt att få jobb för tillfället i AU förutom på fruktodlingarna fast lönen är inte bra där.
19 apr. 2013 15:22
Hört detta! Får hoppas det vänder, annars blir det väl till att åka hem tidigare än förväntat.

Om du ska resa vid Vietnam och Laos borde du åka till Kambodja, jag och mina vänner älskade det, hur bra som helst. Kusten är riktigt fin, huvudstaden är Nicke och sen kan man checka templen i siem riep! Sjukt nice, men ha en trevlig resa, lycka till&tack för varningen haha!
22 apr. 2013 13:33
Hej!
Låter hur hääärligt som helst! Har rest mycket men Australien är fortfarande outforskat för min del! Hade varit galet roligt att resa runt och träffa massa härligt nytt folk. Bara höra av sig :D kan alltid skriva på facebook, johanna renebaoui
Av Sandins
27 apr. 2013 09:35
Hej!

Va härligt att så många är taggade på Australien i höst!
Jag kom precis också hem ifrån ett halvårs runt resande i Asien. Det absolut roligaste jag gjort! so far!! Väl hemkommen till Sverige så saknar jag livet på andra sidan jorden mer än jag trodde. Har därför bestämt att åka ner och jobba i augusti/ september i år i Australien. Min plan är nog att börja som Au pair och sen skaffa något annat jobb några månader in på resan, men har inte planerat så mycket än. Jag börjar iaf i Sydney så skulle vara skiiiiit roligt om man kunde komma i kontakt med lite folk som kommer vara där samtidigt.

Ni får gärna lägga till My Sandin på fb om ni vill snacka lite Australien:)
kram
13 maj 2013 16:34
Hej!

Ska också ner till Australien i höst och är sugen på en resa som din.
Hörs gärna av för att prata lite mer!
Min facebook: Malin Bäckgren

Mvh Malin
Av Sablar
13 juni 2013 21:27
Hej!

Ja heter Sabina och har tänkt mej en liknade resa som din och ja skulle jätte gärna vilja ha en resekompis!!!!:D Jag e en glad tjej på 20 år. De skulle vara super kul om du hörde av dej! Antingen på facebook Sabina Larsson eller på mail (Logga in för att se e-postadress)!!!:D
25 juni 2013 23:05
Hej!

Jag är sjukt taggad på att åka till Australien/Nya Zealand och Asien, även om det sista inte var planerat för hösten. Men jag vill inte åka själv, och alla mina vänner ska iväg till högskola... Hör av dig, det vore sjukt kul att prata lite mer! :)
Av Louiseb
26 juni 2013 22:39
Hej!!
Jag ska också åka till Australien i höst och planerar en resa liknade din :) Det skulle vara grymt kul att ha en reskompis också!
Hör gärna av dig/er så kan vi prata med!! Facebook - Louise Bergendorff !
Av Kpetss
29 juni 2013 15:18
Tjoo:) åker oxå till Australien i höst (oktober) alla som vill ha en reskompis får gärna höra av sig (Logga in för att se e-postadress)
Mina planer är som de flesta andras backpacka, jobba, resa, festa, träffa vänner och upptäcka allt livet har att erbjuda när man är ung och fri :D
1 juli 2013 12:15
Hejsan hejsan! Glad, spontan och social tjej på 21 år. Älskar att resa och planerar att ta mitt pickpack och dra iväg på äventyr i Australien mot hösten. Har varit i Brisbane and Sydney för ca två år sedan men känner mig långt ifrån klar Down Under och besöker gärna också dessa städer igen plus fler!
Hade själv också funderat på om man ska ta en del av Asien i samma veva så låter lovande, Sandra Öberg heter jag på fb om du vill prata! :)
3 juli 2013 13:59
Hej!

Jag är jättetaggad på att åka till Australien i höst (Sidney) och jobba där. Har inte heller vänner som har råd eller kan följa och därför har jag funderat på att dra dit själv. Är det många här i forumet som också vill åka dit mestadels för att jobba och inte så mycket för att backpacka runt? Jag funderar väl på att åka september/oktober! Det är lite halvtråkigt att planera allt själv och vad man ska fixa innan resa och så vidare, så det vore ju nice om några andra ska dit :)

//Emelie