Hjälp! Samui med barn (8år)

Av Lin3e
6 feb. 2018 18:31
Visningar: 300
Hej alla!

Jag och min sambo har varit i Thailand några ggr men nu för första gången ska vi ta med min bonusdottern och vi har planerat att åka till Samui —> Phangan —> Tao.

Eftersom det är hennes första resa till Thailand vill jag att den ska bli helt perfekt för henne. Så nu sitter jag med 1000 frågor och har ingen koll på samui.

Var kan man bo som är barnvänligt och har ni tips på hotell? Vi vill undvika alla dansa-på-baren brudar och njuta av värmen.
Vilka områden är bra och vilka bör man besöka?

Vi åker i Juni och kommer vara borta 1 månad. Koh Tao och Phangan har vi hittat boende på men tar gärna emot tips om vad just ni tyckte var värt att se..

Tacksam för svar
Av Aa07240
6 feb. 2018 22:53
Besökte just de ställena under ca 4 veckor för tre är sedan då våra barn var 8 och 10 år. Koh Tao och Phangan var underbart, vi ångrade att vi inte stannade längre där, Samui gillade vi inte alls. Har varit runt på rätt många ställen i Thailand och aldrig upplevt så mycket som du skriver "dansa på baren flickor". Vi är såna personer som främst gillar stilla semester på stranden, snorkling och god mat, så upplevelsemässigt kan jag inte bidra direkt ;) vi bytte boenden ett par gånger men landade till slut pä "First Bungalow" där vi trivdes riktigt bra trots allt!