Hjälp! Hotell/Boende Chicago

Av Sivan65
14 juli 2016 18:49
Visningar: 108
. Planerar en resa till Wisconsin i höst och hade tänkt en helg i Chicago. Men priserna på hotell är så höga. Nån som har bra tips på boende till resonabelt pris ? Eller tips var man kan boka till bäst pris? Jag har kollat alla Booking, Expedia, Hotels. Com .... Två nätter i dubbelrum går på 5000kr och uppåt för två personer det tycker jag är dyrt :(
Av Sivan65
21 sep. 2016 22:31
Är det ingen i detta underbara forum som besökt Chicago?! Och kan komma med tips på hotell. Nu närmar sej resan och hotellpriserna för tänkt helg 14-16 oktober är fortfarande skyhöga. Jag har letat överallt, booking, hotels.com, expedia. Trivago, hotwire.... Jag kan inte förstå varför priserna är så höga just i oktober. Priserna har legat konstant höga från att jag började leta i Juli. Till och med dyrare än New York som jag spenderade en vecka över nyår.
Vi vill såklart bo centralt och slippa frakta oss så långt.
21 sep. 2016 23:31
Var där i somras, eftersom vi föredrar lägenhetshotell och centralt boende som du sett kostar, valde vi att bo utanför stan i Lombard på TownePlace Suites Chicago Lombard, gav 143 USD/natt.
Bra boende men fick ju ta bilen eller åka kollektivt (provade båda). Parkering i stan kostade 25-30 dollar för en dag. Kollektivtrafiken funkade sådär, buss till tåget tog tid och var opålitlig när det gällde tidtabellen men funkade okej, tåget däremot gick ofta och funkade smidigt, även inne i stan (the loop).
Vi hittade ett motell som verkade skapligt prisvärt som vi hade som alternativ inne i stan, Ohio House Motel.
Av Sivan65
22 sep. 2016 17:58
Tack, Floridasidan ! Ingen som har nåt tips på hotell som ligger lite utanför centrum nära tåget, så vi slipper åka kollektivt för att ta oss till tåget i alla fall ? Det finns flera ute vid Chicago Ohare men då är det en bit in till centrum. Bil är inget alternativ för oss :)
Av Birgere
22 sep. 2016 18:09
Storstäder är dyrt i USA så vi bokar nästan alltid via Hotwire för att få ner priset och samtidigt bo riktigt bra.