Austin - Chicago

23 aug. 2018 20:01
Visningar: 108
Hallå alla resefantaster!
Nu planerar vi våran tredje roadtrip i USA, vi har tidigare åkt på väst och östkusten och är nu sugna på att åka i mitten. Vi har tänkt att åka i slutet av april och flyga hem i början av juni. Av det jag har läst än så länge så verkar vädret vara rätt så bra och har man tur kanske man kan pricka in att se ngn NHL match. Vi har tänkt att flyga till Austin och sedan bila till Chicago för att flyga hem därifrån. Vi är väldigt öppensinnade och gillar det mesta. Tar gärna emot tips om allt som tex saker man kan göra, bra restauranger, byta ut ngt ställe, ja alla tips är välkomna. Vi har tänkt vara borta 36-43 nätter. Så här ser våran plan ut än så länge:

Austin 5 nätter
San Antonio
3 n
Houston 3
Dallas 4
Natchitoches 1
New Orleans 5
Jackson 2
Memphis 2
Nashville 4
Eddyville 1
Saint Louis 3
Indianapolis 3
Columbus 2
Fort Wayne 1
Chicago 5

Här är ett axplock av vad vi har tänkt göra under resan:
- Besöka minst ett six flags, under den här resan så finns det vid San Antonio, Dallas, Saint Louis och, Chicago. Vi älskar nöjesparker så det kanske blir alla fyra.
- Besöka Graceland
- Besöka ett whiskey destilleri, funderar just nu på Jack Daniels destilleri
- Bo på världens första bryggerihotell i Columbus
29 aug. 2018 11:08
Svårt att komma med invändningar mot andras resor, särskilt när man inte gjort ngt liknande själv :) men bara en fråga om 1-natts övernattningar, ifall dessa är nödvändiga? Om det bara är stopp för övernattning eller om det är stopp för utflyktsmål. Regel är väl att försöka undvika dessa då det är relativt tidsödande.
Gissar ni gillar att köra bil för det ser ut som rätt mkt zick-zackkörning :)
29 aug. 2018 17:55
Tack för dina invändningar Nisse. Jo precis 1 natts övernattningarna är mest för att vi inte vill sträckköra allt för mycket på en dag. Haha jo det vart så när vi vill se dom ställena som vi har planerat. Tur att bensinen är billig i USA.
Av Birgere
29 aug. 2018 18:02
Citerat från Oscarume:
Tur att bensinen är billig i USA.
men bilarna drar dubbelt så mycket soppa som här hemma 😁