Heltrevlig kille söker resekompis Australien höst 14 + vår 15

11 aug. 2014 10:32
Visningar: 225
Tja!

Filip Nicklasson, tjugotvåårig kille uppvuxen i Båstad som ska ta ett år ifrån universitetsplugg, så har tänkt dra ner till Australien nu till hösten för att knega till sommaren -15.
Jag har inte särskilda preferenser var det ska bli, men absolut helst längsmed östkusten.

Hade varit ball att ha någon/några goa personer att åka/bo med, jag är en trevlig kille som är lätt att umgås med, ett gött sällskap helt enkelt! Fråga/tipsa mig gärna. Är möjlig att resa ner redan början september, men det är flexibelt.

Hör gärna av er!
www.facebook.com/fillenicke
Av Eriknym
12 aug. 2014 20:59
Hej!
Jag är en kille på 20 år och bor i Östersund. Jag kommer åka till Sydney i mitten av februari. Mina planer är att resa upp längs kusten tills jag kommer till Cairns. Jag flyger tillbaka till Sverige från Brisbane i början av april. Under resan vill jag sola,bada, träffa nya människor och se nya platser. Jag reser själv och söker därför resesällskap under dessa veckor i Australien!

Jag är öppen för de flesta förslagen under de veckorna jag kommer vara i Australien! Beroende på vart du är under denna tid kan kanske några gemensamma veckor vara något att fundera över?
/Erik
Av Mbank
13 aug. 2014 01:07
Hej Filip! Har inga som helst problem med att resa med en kille, så länge man kommer bra överens! Känns som vi är inne på samma spår när det gäller reselängd :)
13 aug. 2014 15:45
Gör såhär att lägg till mig på facebook, så fortsätter vi där! Jag är ganska inaktiv på den här sidan. facebook.com/fillenicke