Gozo

Av Orrigen
12 jan. 2018 10:13
Visningar: 456
Tar tacksamt emot tips på vilken ort på Gozo man ska bo på. Har läst och hittat mycket bra information, men tycker ändå det är svårt. Xlendi verkar ju vara en liten pärla som ligger precis vid havet, men förstår inte att så mycket redan är bokat för juni. Har kikat på ett boende i Kercem, någon som bott på denna ort? Detta ligger ju inte precis vid havet, vilket ioförsig hade varit trevligt men tänker att det är säkert inte långt att ta sig dit. Vi vill ju se oss omkring på Gozo men samtidigt bada och ha det gott.
13 jan. 2018 08:51
Xlendi är jättemysigt. Är det verkligen fullt eller har de inte släppt rummen än för säsongen?

Marsalforn är ju ett annat alternativ, annars.

Själva bodde vi i Fontana, ganska mitt på ön. Då går man ner till Xlendi på 20 min och har även nära till busstationen med förbindelser till alla delarna av ön.
Länk till lägenheten vi hyrde finns i min reseberättelse:
https://4000mil.se/index.php/gozo/
Av Orrigen
24 jan. 2018 16:23
Hej! Tack för er hjälp. Har varit inne och lusläst på båda era reseberättelser. Mycket inspirerande läsning. Blir bara så sugen på att resa!! Eventuellt funderar jag på att boka ett boende som ligger i Kerzem. Ser inte ut att ligga alltför off. Får bli promenader/ bussturer till Xlendi och andra orter runt på ön. Vet ni något om denna ort? En annan fråga ni som besökt Malta/ Gozo, är det mycket mygg i juni tror ni. Läste någonstans att dom kan vara rätt så besvärliga, förhoppningsvis inte i juni.
24 jan. 2018 21:04
Känner tyvärr inte till Kerzem.

Vi reste i juni och hade inga mygg. Och jag är en riktigt myggmagnet, så finns de så vet jag om det! :-)
Av Orrigen
24 jan. 2018 21:13
Citerat från Gunillad:
Känner tyvärr inte till Kerzem.

Vi reste i juni och hade inga mygg. Och jag är en riktigt myggmagnet, så finns de så vet jag om det! :-)
Åh hoppas dom håller sig borta även denna juni. Är också en riktig myggmagnet.