Från Koh Samuis flygplats till Koh Phangan

Av _janna_
9 apr. 2010 09:24
Visningar: 495
Hej!

Jag kommer anlända med flyg till Koh Samui flygplats vid ca 11-tiden nu i början på maj och tänkte därifrån ta mig ut till Koh Phangan (Had Rin).
Jag undrar hur jag tar mig från flygplatsen till färjeläget samt om det finns någon sida där tidtabellerna från båtarna finns angivna för denna period och om den i så fall är tillförlitlig?

Mycket tacksam för svar så jag kan börja planera min resa!
Av Joakimn
9 apr. 2010 11:13
Tuk tuk eller cab Till big budda( strandremsa med boende som har en stor buddastaty..vetter mot koh Phangan), longtail över tar 25 minuter och går så fort båten är full=jämt
Billigt,snabbt och bra..Ps Haad rin suger, hehehe sorry min privata åsikt gällande fullmoon med bröt, poliser o stress.
Övriga ön är en pärla./Mvh Joakimn
Av Pip74
9 apr. 2010 11:23
När du landar kommer du att mötas av massor av resesäljare som konkurrerar med varandra och därigenom håller priserna nere. Säkert kommer många på ditt flyg vara på väg till Phangan precis som du. Lyssna med några olika resesäljare så att du inte blir lurad. De tar dig sedan till färjelägret och sedan vidare med båten över. Båten tar ca. 50 minuter. Tidtabell för båten hittar du här:http://www.kohsamuihotell.com/big-buddha-beach/
9 apr. 2010 11:27
Hej,

Jag funderar på... är det en ok beach att bo på...Big Buddha... för då skulle jag kunna tänka mig att vi skulle kunna bo där. :-)
Av Pip74
9 apr. 2010 11:52
Citerat från travelfun:
Hej,

Jag funderar på... är det en ok beach att bo på...Big Buddha... för då skulle jag kunna tänka mig att vi skulle kunna bo där. :-)
Jag har bott där... det är ganska tråkigt för att vara ärlig.
Av Marika
9 apr. 2010 12:20
Ja Big Buddha är inte så kul och kom ihåg att Samui är ingen stor ö utan avstånden är korta. Rekommenderar stränderna Chaweng Noi, Maenam eller Choengmon.

Kram Marika