Final call för Thailand

Av Nilrub
6 okt. 2010 08:48
Visningar: 209
Flyget mot bkk går den 21 oktober och vi vet fortfarande inte var vi ska åka vidare.Vi är två vuxna och två små killar, 5+7år. Alla säger olika om väder, vind och regn. En del säger ju längre norrut desto bättre. En del hävdar ett centrala delen med koh samui ska vara bäst. En del menar att krabiprovinsen är ett säkert område.
Har själv varit till krabi en gång i början på november 1 vecka
och i själva ao nang var det till och från ganska dåligt väder. men bara några minuter bort mot railey var det strålande sol och fantastiskt. så bara inom ett område kunde det skilja jättemycket. slutade med att jag tog båt till railey och småöar varje dag.
vad säger ni resproffs som besökt thailand i lågsäsong - vad kan vara bäst i slutet på okt? Åker tillbaka 5 nov.
6 okt. 2010 09:22
Läste i ett annat forum, av en person som bor på Samui, att det verkar bli en normal regnsäsong i år, dvs att det regnar där nu. Förra året var det tydligen väldigt lite regn. När vi läste på om vart vädret skulle vara bäst, samma tid som ni fast för ett år sedan, så kom vi fram till att kusten ner mot Koh Chang borde bli bäst. Det hade varit dåligt väder när vi kom ner men det vände precis då. Det är ju i slutet av regnsäsongen så det kan nog vara lite ostadigt men de dagar det var det så var det ändå varmt och skönt. Vi hade inte mycket regn alls. Har också läst att Koh Samet ska vara det ställe som har minst regn.