Erfarenhet av framtidsresor????

17 juni 2013 13:43
Visningar: 976
Hej!

Jag och min sambo letar en resa till Peru och undrar om det finns någon här som har erfarenhet av framtidsresor. Vi har läst både positiv och negativ kritik om detta bolag men ser att det är ett tag sen den är skriven.
Någon som har en nyare upplevelse av detta bolag? Vi är mycket tacksamma över ett svar, eller kanske ett annat tips på en annan arrangör? :)

Mvh Hanna
18 juni 2013 12:06
Hej!
Jag har rest med både Framtidsresor och Lejonresor och är nöjd. Dock har jag inte gjort någon rundresa i Sydamerika men jag träffade många som hade det när jag var i Venezuela och frågade mycket eftersom jag är väldigt sugen på Peru och Galapagos.
Alla jag pratade med var ju återkommande gäster och hade rest med Framtidsresor förut, vilket borde vara ett gott tecken. Det negativa var kanske lite långa restider i bland, fast Sydamerika ligger ju långt borta. Mycket lokala transporter, mysiga hotell (inte lyx), jag gillar att komma nära det lokala livet och så verkar det vara med Framtidsresor. Kommer inte ihåg att det hade varit något strul direkt. Men det verkar bero lite på tur och otur också, om det blir förseningar eller andra konstigheter. Jag har förstått att vissa resor har svensk guide och vissa engelsk, så det kanske är värt att kolla upp om det är viktigt.

Vår rundresa med Lejonresor i Tanzania var fantastisk!
18 juni 2013 12:56
Tack för ditt svar! Vi har velat lite eftersom vi har hört både positivt och negativt om dem men eftersom ingen av oss talar spanska och jag är allergisk mot bla. gluten känns det skönt att ha någon som kan och vet landet och språket. Engelsk eller svensk guide spelar oss ingen större roll bara det inte är spanska :).
Tack igen för ditt svar!