En rolig anekdot

Av Seeker
29 maj 2012 02:08
Visningar: 1291
Måste bara dela med mig av en rolig grej som hände mig för ett par månader sedan då jag besökte detta underbara land.

Händelsen utspelar sig på Cebu vid ett område som går med namnet Mangoo Square.

Detta var min andra natt ute och efter att föregående lunkat förbi en massa neonupplysta klubbar/barer så kände jag mig lite småsugen på att sticka in huvudet och se hur det såg ut. Eftersom detta vara sammanlagt endast min fjärde dag i detta land och att jag var en ensam backpacker som just nu bodde i ett fallfärdigt rum i ett slumområde, så krävdes det någon timme modsamling innan jag begav mig ut på äventyr.

Efter att ha gått igenom centrum och släckt törsten med den lokala coca colan och hunnit bli erbjuden viagra fyra gånger så drog jag en avstickar och begav mig mot platsen där dessa klubbor befann sig på.

Jag fick snabbt upp mina ögon för ett komplex med namnet "pussycat" och bestämde mig för att jag går dit vägen slutar och besöker denna klubb på tillbakavägen.

Dock hann jag inte gå speciellt lång förens en till synes ettrig men också väldigt trevlig stoppar mig och säger att jag ska besöka hans klubb som låg stationerad tvärs över gatan. Han lade upp sina argument varför jag skulle besöka hans klubb och den starkaste var att hans nice girls hade "hygien card" och att det var mycket slagsmål i de andra klubbarna. Då jag inte var ute efter "flickor" så spelade det mindre roll men eftersom jag inte hade någon speciell önskan så lovade jag honom att ta in på hans klubb.

På tillbakavägen såg jag denna joker ännu en gång och det jag lovar, det håller jag.

Jag entrar och möts av en syn som många inklusive mig själv finner högst motbjudande. Genomsnittsåldern för den manliga skaran av gäster är på ett ungefär 50-60år och vikten på inte mindre än 0,1 ton. I det motsatta laget så tror jag inte det fanns någon äldre än 25 år men de flesta var antagligen runt 18år.

Dessa herrar satt och svettades på sina barstolar ackompanjerandes av en flicka, och ibland även två. Dessa flickor kramade, pussade gick iväg med dessa äldre herrar.
Det gick upp för mig ganska snabbt vad detta gick ut på och det såg antagligen ut likadant på de flesta barer/klubbar runt om här.
Innan jag visste ordet av det så var jag ganska snabbt omringad av två flickor. Vi utbyte några blickar och en tystnad mellan oss uppstår. Då jag inte hade några intentioner på att bjuda dem på någon "ladies drink" (i princip en shot av någon klen alkohol" som de så fint kallar det för så vände jag mig ganska snabbt och fortsatte samtalet med bartendern/servitrisen.

Spenderade någon timme med att prata med dessa "normala" tjejer som inte krävde något i utbyte. Fick veta ganska mycket om de filippinska bar- traditionerna och ifall jag vill hitta någon normal tjej så bör jag leta i affärer, shoppingbyggnader och liknande där dessa florerar då de väldigt sällan går ut.

I alla fall så kände jag att det var dags att bege mig då jag tyckte jag fick lite för arga blickar från de äldre herrarna i och med att med min närvaro så sänktes både snittet på åldern och tyngden väldigt drastiskt.

Väl ute så blev jag ännu en gång omringad av flickor, den här gången tre till antalet. Vid sådana här lägen så brukar mitt autosvar skingra flocken med detta var ett speciellt fall då en av dem var kvar och hade ett specialerbjudande, nämligen FREE.

Jag hade tidigare möts av "special offer only for me", men aldrig free så detta var något nytt även för mig. Jag var ganska apatisk vid det här laget och mina lama ursäkter parerades ganska lätt av denna tös. Vi gick och gick tillsammans och folk trodde att jag hade köpt henne varpå skammen började uppenbara sig.

Som den fotbollspelare jag är så är jag ganska snabb och fick en briljant idé. Jag kollade på henne, top till tå och såg att hon hade högklackat och skulle aldrig följa efter mig om jag sprang. Så jag tog till mod och tog löpet och kände mig Usain Bolt. Jag vänder mig om och ser till min förskräckelse att detta var en envis individ jag hade med att göra då hon sprang efter mig.

Folk tittade och synen måste varit otroligt komiskt där en vit kille springer för sitt liv och hoppar över hinder som om han vore Sonic med en galen och envis prostituerad filippinska hängande bakom sig som en svans.

Väl ute ur centrum lyckades jag bli av med henne och skriker till ett segervrål. Dock skulle glädjen vara kortvarig när jag inser att magen gör uppror och att alla resturanger befinner sig i centrum vilket innebär att jag måste tillbaka på den terräng jag precis passerat med nöd och näppe.

Jag sätter på stealth mode och likt en geopard som smyger på sitt byte så smälter jag in i nattens skuggor och smyger tillbaka.

Det går bra nu och jag känner att jag mina stealthfärdigheter slår i höjden och slutligen hittar jag en resturang och precis när jag öppnar dörren så hör jag en röst bakom mig som totalt paralyserade mig. Jag vänder mig om och får syn på min nemesis som står och häckar vid en bil och säger med en erotisk stämma "i found you darling". Slaget var förlorat....trodde jag!! I varje affär/resturang/bank så huserar en vakt dygnet runt och likt en pegasus som precis skingrat mörkret i de djupaste hålorna av Mordor så blir jag räddad.

Jag spenderar någon extra timme smuttande på en pepsi och min nemesis hade gett upp hoppet och gått sin väg!

hade annars skitkul i Filippinerna, träffade ironiskt nog en "normal" tjej vid ett shoppingcentrum som jag hängde med.

p.s. har tagit lite bilder och skrivit lite mer om någon är sugen på att läsa om Filippinerna på min blogg.
http://www.the-pursuit-of-happiness.org/