En fråga till er som är vana Turkish Airlines resenärer

Av Zahide
20 jan. 2013 19:10
Visningar: 1504
Jag söker flyg till april mellan Helsingfors-Istanbul och har fått ett pris på 222€/pers. Jag undrar om jag ska köra med det priset eller vänta ett tag, kanske det går ner, vi är flera som ska åka.

Så min fråga är, brukar Turkish Airlines köra med kampanjer?? Har inte själv sett att dom skulle ha gjort det, men och andra sidan har jag inte sökt flyg med dom förut heller.

Har nämligen hittat betydligt billigare med Lufthansa, men tiderna för vårt anslutningsflyg till och från Helsingfors passar inte med deras tider.
Av Tipp1
20 jan. 2013 19:45
Se tidigare inlägg av Sheriffen tror du ändrar bolag.
Av Ynwi
20 jan. 2013 19:56
Läs i kolumnen här till höger ----------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Av Zahide
20 jan. 2013 22:33
Citerat från ynwi:
Läs i kolumnen här till höger ----------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Kan du vara lite mera specifik och säga rubriken?

Efter en snabb överblick hittar jag inget som har med Turkish Airlines kampanjer och priser att göra.
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Zahide
21 jan. 2013 13:48
Okej, tack :)

Det är väl bara att skrida till verket då.
4 feb. 2013 19:04
Åker alltid med turkish airlines om det är möjligt. Vi har endast goda erfarenheter. God mat och service, gott om utrymme för benen ( speciellt viktigt vid långresor) nya fräscha plan.

Ju tidigare vi beställer desto billigare blir resan. får ibland weekendresa till Istanbul runt 1000 -lappen.
4 feb. 2013 19:08
All mat och dricka är kostnadsfritt. Inget girigt flygbolag där inte !!
28 feb. 2013 14:46
Under resan från Medegorie (Bosnien) till Beirut med Turkish Airlines blev statyer av Jungfru Maria krossade i Istanbul med flit
Av Annl
2 mars 2013 10:20
Vet inte om du Zahide bokat biljetterna med Turkish redan men jag har rest en hel del med Turkish på företrädesvis längre resor och vi har alltid varit väldigt nöjda med det mesta.

Det som varit irriterande är att de har en faiblesse för att ändra tider och krångla. OK, det gör andra bolag också men det är Turkish som gjort det i flest fall.

Men om ska resa med dem så kan du vänta dg toppenbra service, supergod mat (och nu har de hottat upp maten ännu mer så nu är den ännu godare), fri servering av dryck och vin och ett stort utbud av underhållning, Planen är dessutom nya och fräscha.

Skulle ni få lång väntetid mellan planen på flygplatsen i Istanbul så finns det utmärkt hotell på flygplatsen där man kan hyra rum för timmar (0-3 timmar, 3-6 timmar, 6-9 timmar och 9-12 timmar). Stora rum med eget badrum. Och så tar man hissen upp och kommer till Starbucks där man kan ta en kopp kaffe eller äta frukost. Hur bra som helst!
Av Zahide
2 mars 2013 19:40
Nja..alltså jag har inte bokat den resan ännu. Jag vill jättemycket till Istanbul, men jag känner, att ju mera det lider mot vår, desto mer längtar jag efter sol och bad. Just nu väger det mellan Istanbul och Teneriffa.

Däremot har jag bokat en annan resa till sommaren och det är faktiskt med Turkish Airlines. Vi kommer bara att ha någon timmes väntan i Istanbul, så jag tror inte vi behöver flygplatshotellet :) men det är bra att veta att det finns. Vi kan ju behöva det en annan gång eller i värsta fall om det blir något strul när vi reser i sommar.

Trevligt att dom är frikostiga, det är man ju inte precis bortskämd med nuförtiden på flygen, (åtminstone inte dom bolag jag brukar anlita).
Av Pelle77
2 mars 2013 22:19
Turkish tyckte jag var riktigt bra och har haft den bästa flygplansmaten. Hade mkt krångel med ändrade tider med dem.
2 mars 2013 22:54
Angående de där krossade statyerna vill jag upplysa den besvikne resenären att det är inte flygbolagspersonal som hanterar väskor utan flygplatspersonal. Det låter som du är bara efter att smutskasta. Personalen vet INTE vad som ligger i väskor. Du får packa dina varor bättre och om du är extra rädd om nåt, får du ha det i handbaggaget.
3 mars 2013 22:52
Du smart Elmas jag vet hur jag packa ! Vår väskor blev öppnades och de gjorde håll i kartongen och krossade statyer. Det var de gjorde i Istanbuls flygplats.Vissa Turkar kommer aldrig och glömma Osmanska tiden.