Cykelsemester

20 jan. 2013 21:17
Visningar: 707
Hejsan!
Jag är en glad tjej i 20års åldern som planerar att cykla runt i sverige under minst några veckor i sommar. Jag bor i göteborg och har tänkt mig utgå härifrån och sedan bege mig söderut.
Har tänkt mig att både bo i tält och på vandrarhem.
Har inte hunnit planera min resa så mkt mer än såhär, men tänkte höra ifall det finns någon trevlig prick som är sugen på samma äventyr?!

Hoppas vi hörs, och ha de gött sålänge :)
Av Nikl
28 jan. 2013 20:22
Hej!

Jag har ungefär samma tankar som du har. Min tanke (visserligen bara på idéstadiet) är att inom några år cykla en längre sträcka inom Europa och jag har eventuellt kommit i kontakt med andra med samma ide. Däremot har jag funderat på att ta en tur i Sverige nu till sommaren som en del i förberedelsen (eller egentligen för att testa på en tids cykling).

Jag har vana av att cykla och har ca 400-450 mil i benen under 2012 varav några motionslopp på upp till 15 mil. Själv är jag kille och några år äldre än dig (30-årsåldern) och bosatt på västkusten.

Är du intresserad av att utbyta idéer eller kanske till och med är intresserad av att cykla en etapp i Sverige är du välkommen att höra av dig.
29 apr. 2013 14:10
Hej, jag har också planer på cykelsemester.

Jag hade tänkt att cykla ner i Europa mot Frankrike men kan tänka mig att stanna i Sverige. Minste ett par veckor. Jag har cyklat en del tidigare. Jag bor också i Göteborg och tar examen i Juni så efter det är jag ledig.

Hör av dig så kan vi se om vi kan styra upp något.
4 maj 2013 19:48
Kan vara en bra utmaning har nämligen aldrig varit på cykelsemester förut men vandrat rätt mycket och tältat så det ska nog inte vara några problem. Men kommer jobba rätt mycket i sommar så undrar bara vilket datum det blir isf?? ha de
13 maj 2013 01:40
Hej hej!
Jag skulle också tycka att det vore riktigt kul med en cykelsemester, har tänkt på det till och från och det känns som en rolig idè.
Jag är förvisso ingen elitcyklare men har inga problem med utmaningar och har givetvis cyklat, tältat, gått osv en del förut men inte på proffs nivå men hoppas det går bra ändå!
Jag är 17år, men ser inte det som ett hinder då jag kan anpassa mig och är rätt mogen av mig.
Jag är även bosatt i Stockholm men att cykelturen skulle starta i Göteborg ser jag inte som ett problem.
Om det låter intressant så skriv gärna! :)
Av Bjrn87
3 juni 2013 13:22
Hej
jag är också sugen på en cykelsemester av lite kortare variant(3-15 dagar), bor i Sundsvall men är inte främmande för att ta tåget till/från start och slutdestination.

Låter det intressant får ni gärna höra av er
3 juni 2013 21:34
Håller med. Det här hade varit riktigt trevligt! Är inte heller någon cyklist med speciellt många mil i benen, men det är ändå ett häftigt sätt att uppleva saker och ting på. Blev det någon cykelsemester i sommar, eller mynnade det hela inte ut i någonting?
4 juni 2013 16:34
Jag vill också cykla i Sverige! Är i princip ledig en månad fram, så kan sticka närsom. Bor i Skåne, och cyklar helst med antingen start eller mål här.