Colombia i februari

Av Henric
25 okt. 2019 21:32
Visningar: 192
Jag och en kompis planerar att spendera tre-fyra veckor i Colombia i februari. Önskar tips på ALLT. Hur lägger vi bäst upp resan, hur tar vi oss snabbast mellan dom olika platserna? Vad får vi inte missa? Vi gillar friluftsliv och äventyr men också chilla på stranden.
Av Jonas73
29 okt. 2019 02:48
Hej Henric,
Kul att ni planerar att åka till Colombia! Det är ett av mina favoritländer. Avstånden är stora och inrikesflygen ofta förhållandevis billiga. Det är värt att jämföra priser på buss och flyg. I bland är skillnaderna små. För naturupplevelser rekommenderar jag att åka till Leticia i Amazonas. San Gil är centrum för olika äventyrssporter.
Kolla gärna in tidigare diskussionstrådar här på RG för mer tips! Återkom gärna med fler frågor.

Hälsningar
Jonas
3 dec. 2019 13:22 (redigerad)
Hej Henric,

Vad roligt med Colombia - jag besökte landet under 5 veckor när jag var i Sydamerika under 2017. Jag har skrivit en hel del på min blogg om landet och resan som jag tror kan vara till hjälp. Vi tyckte mycket om Guatape, men även en liten ö som heter Isla mucura som inte är så känd inom internationell turism än (samt Jonas tips ovan är bra!) Du kan läsa mer på bloggen och hör bara av dig om du har frågot eller funderingar! Här är mitt arkiv för Colombia https://lyckligochlevande.nu/blog/tags/Colombia