Cala'n Bosch - Menorca - Spanien - Marina Lägenheter, TIPS / INFO TACK! :)

Av Weikert
5 jan. 2009 00:30
Visningar: 1463
Hejsan alla glada!
Jag och min flickvän och hennes mamma och sambo har idag bokat en resa till Cala'n Bosch - spanien, menorca!
Till hotell Marina Lägenheter.
Jag tänkte höra med er här på forumet, om ni har någon erfarenhet av Cala'n Bosch och Hotellet Marina lägenheter. Vi köpte all inclusive, maten äts på grannhotellet står det, någon som har erfarenhet av det? var det långt, var det bra? Likadant med baren, grannhotellet.
Vi ska åka 26 maj till 2 Juni, hur är vädret där då? hur varmt? Hur varmt i havet? Hur är det med poolerna på hotellen, uppvärmda då?

Ja, som sagt skriv allt ni vet om Cala'n Bosch och Marina Lägenheter!

Tack så jätte mycket på förhand!

Med vänlig hälslning Tim
Av Katitzi
24 jan. 2009 19:55
Bodde på hotellet i juni 2006. Vi hade lägenhet och inga måltider alls på hotellet. Det finns flera hotell intill, så ni behöver nog inte gå så långt. Fast jag kan nog tycka att det är roligare att äta ute på olika restauranger på kvällarna. Det finns en mysig hamn med många restauranger och barer nära. Hotellet ligger ju väldigt centralt. Sen ska ni absolut ta bussen in till staden Cituadella - jättefin gammal stad med mysiga hus och pittoresk hamn. Åk också runt på ön någon dag - vacker natur och intressant historia. Många fina badvikar finns det också!
När vi var där i slutet av juni var det varmt och soligt ca 30-35 grader och skönt i havet. Vädret kan nog vara lite mer instabilt tidigare på säsongen.