Bra boende på Koh Chang?

1 aug. 2013 21:22
Visningar: 1933
Vi har bokat flyg till Trat och blir borta i sex veckor. Kollar främst på Koh Chang och öar däromkring.
Vi reser med 11-månaders bebis och vill gärna ha bekvämt och nära sjukvård men ändå lite genuint och slippa stora hotellkomplex.

Vilka ställen/hotell kan ni rekommendera?
Av Daquiri
1 aug. 2013 22:10
Coconut Beach Hotel på Koh Chang är riktigt bra. Sjukvård på Koh Chang är nog typ sjukstuga. Behöver du mer än så har jag en känsla av att du behöver in till fastlandet.
1 aug. 2013 22:26
Tack för snabbt svar!
När var ni där?
Av Hille2
2 aug. 2013 08:42
De har ett rätt bra sjukhus på Koh Chang. Men å andra sidan finns det ett internationellt sjukhus på fastlandet. De hämtar på Koh chang med speedboat i akuta fall.
Av Walle
11 aug. 2013 20:54
Vi bodde på Noreen Resort i vintras.
Ett litet fint ställe med fin pool och fina bungalows, ca 5 min gångväg till stranden.
Det är en svensk som äger stället och det är han som jobbar i receptionen, han ordnar det mesta som efterfrågas.

/Walle
Av Pelle77
11 aug. 2013 22:43
Bra boende är svårt attråda då du inte gett prisförslag.

Vi bodde på Panviman på Klong Prao. Fint hotell med dåligt promenadläge. Bra om man har bil el annan transport.

Åt middag på Amari, riktigt fint o bra service!

Gaja Puri fick vi enrundvisning på, superfint!
Granne ligger TheChill. Såg fräscht ut!
12 aug. 2013 18:29
Hej, vad mysigt det låter. Själva åker vi tillbaka till koh chang i februari 2014. Underbart ställe. Vi vart runt lite på olika ställen på koh chang sist och bodde på flertal olika hotell :) De vi bodde på som verkligen var kanon bra var Chang buri som ligger på white sand beach, och sen på KB resort som jag har för mig ligger på Khlong prao beach. Hoppas resan blir toppen och lycka till med letandet :)
12 aug. 2013 22:41
Tack Walle! Ska titta mer på Noreen!

Pelle, egentligen har vi ingen prisnivå mer än att vi vill känna att det är prisvärt. Vi vill ha fräscha rum och badrum eftersom vi reser med bebis. Pool. Strandnära är ett plus men inget måste. Gärna någon form av uteplats eftersom vi gissar att kvällstid hänger vi hemma snarare än på någon bar. Sen om detta boende kostar 500:- eller 1000:- natten är inte det viktigaste. Men helst inte mycket över tusenlappen per natt iallafall.
12 aug. 2013 22:43
Hej linaloppan! Vi kanske ses i februari då! Vi åker feb+mars.
Kommer ni åka tillbaka till samma resorts eller vad testar ni denna gång? Hur reser ni? Par/vänner/familj?
3 sep. 2013 10:02
Ja det vet man aldrig:) Nej vi försöker alltid att prova nya ställen när vi åker, på något vis blir det en helt annan resa då även om man är på samma ö. Vi har varit iväg i lite olika former, men nu sist var vi ett sammansvetsat gäng på 10 glada upptäckare som reste tillsammans. alla goda vänner sedan tidigare. Och det funkade hur fint som helst. Denna gången åker Jag och min pojkvän tillsammans med mina föräldrar som stannar i 2 veckor, sedan drar vi vidare på egen hand :) Men koh chang är det enda planerade stoppet, än så länge :)