Boende Dubai?

Av Paulinn
30 jan. 2014 15:16
Visningar: 1428
Hej!

Jag kommer åka till Dubai slutet av mars början av april och stanna där i 4 nätter. Finns det någon som vart där och/eller har bra tips på boenden? Helst inte alltför dyra lyxhotell!

Några andra tips på vad man inte får missa när man är där tas gärna emot.

(Logga in för att se e-postadress)

Tack:)
Av Emolis
30 jan. 2014 15:44
Vi har precis kommit tillbaka från Dubai och vi bodde på Winchester Deluxe Apartments i Bur Dubai, ett budget hotell jag helt klart rekommenderar! Otroligt vänlig och hjälpsam personal, fräscha lägenheter och en liten mysig pool på taket med utsikt över Dubai Centrum med Burj Khalifa. Gångavstånd till flera restauranger av olika prisklass.

När vi var där åkte vi ut i öknen och provade bl a på dunebashing. Mest för att det kändes som ett måste, men barnen uppskattade det. Vi tog taxi till olika ställen (väldigt billigt) bl a de olika soukerna, Dubai Mall, Mall of the Emirates, Jumeirah Moské, Jumeirah Beach Park och Open Beach (båda väldigt fina stränder, den ena gratis och den andra kostade ca 10 kr inträde), och Madinat Souk med fin utsikt över Burj Al Arab. Vi åkte också upp i Burj Khalifa vilket var klart sevärt. Ett tips är dock att boka detta hemifrån då det annars blir mer än tredubbelt så dyrt att boka på plats och det är dessutom ofta fullbokat.
Hoppas något kan vara till hjälp!
5 feb. 2014 05:50
Hej!

Jag befinner mig i Dubai just nu, kika gärna in på WWW.BLOGGITHAILAND.SE för tips och bilder :)

Jag håller dock inte med ovanstående, bo INTE i Bur Dubai eller Deira!!! Du måste bo i "nya Dubai", DUBAI MARINA. Helt oslagbart vackert! Bara ett tips! :) Nära till stranden samtidigt som du står mitt i en storstad :)

Kolla www.HOMEAWAY.se för mkt bättre priser än valiga hotell. Minst lika bra och lyxiga för halva priset! :) Sök på JUMEIRAH stadsdel :)

Kram och lycka till!

WWW.BLOGGITHAILAND.SE
22 feb. 2014 04:04
Hej
Söka på de olika hemsidor men bara tänkte forklara en sak. Dubai delas till Deira och Bur Dubai.
Deira är den äldsta delen som de mest gamla souk och klasiska finns.
Bur Dubai är den ny delen som har shikh zayed road, Burj khalifa, Dubai mall m.m.

Det finns bra hotel i båda delen men jag tycker bur dubai är bättre. Taxi är väldigt billigt då vara inte rädd for avstånd.
Lycka till
Av Dirgis
10 mars 2014 19:25
Ett annat sätt att få ner boendekostnaderna airbnb.se då hyr man direkt av värden.