Bo kompis:-)

15 sep. 2011 01:30
Visningar: 239
Hej alla ressugna människor!

Vet inte om detta är av intresse men jag lägger upp ett inlägg så får vi se.
Jag bor i en väldigt liten by utanför Hässleholm och har sen lååångt tillbaka velat komma härifrån. Nu står jag inför världens chans. Jag har fixat boende i Stockholm (Sundbyberg) men ingen vän som vill med. Känner att jag inte fixar stora Stockholm på egen hand och hyran blir för mycket också. Det är alltid skönt att känna att man har någon. Så vad jag söker är någon trevlig och social person som kan tänka sig att bo med mig.
Hör av dig så pratar vi mer!
Av Loikas
15 sep. 2011 11:34
hej!
vad glad jag blev när jag såg ditt inlägg, jag är faktiskt intresserad!! hela min släkt bor där och jag har varit i stockholm mycket, älskar staden!! jag är inte helt hundra på vad sundbyberg ligger, är det långt ifrån centrum? har du facebook? så kan vi snacka på chatten där istället.
kram Sofie
15 sep. 2011 14:42
Hej Sofie!

Och vad glad jag blev när jag såg att jag fått ett svar! Sundbyberg ligger nogg om Stockholm och det tar väl max 15 min med tunnelbanan.. Men det är ett lugnt och skönt område och lägenheten ligger typ två minuters gångavstånd från tunnelbanan.
Vad skönt att du har släkt där uppe, då känner du till Stockholm också.. Jag har facebook.
Louise Pettersson. Brunt axellångt hår, beige linne och svart kjol, sitter vid en sjö :P Hoppas du hittar mig så kan vi prata mer där. :-)

Louise