Bo i Australien till höst eller efter vintern!

25 juli 2017 18:25
Visningar: 122
Hej alla! Jag har länge velat åka till Australien och bo där och är nu väldigt sugen på att åka ner helst i höst eller möjligtvis efter jul. Där vill jag arbeta med vanligt jobb eller som au pair och undrar om det finns någon som tänker i samma bana? Antingen att man reser ner tillsammans eller möts där, bor i samma lägenhet eller nära varandra. Tänker mig någonstans runt det större städerna.

Jag är flexibel och vill stanna så länge som jag känner att det är kul. Samtidigt som man ska tjäna pengar vill jag gärna resa runt mycket, sola, festa och göra nya saker! Ta dykarcerifikat och hoppa fallskärm är något jag gärna skulle göra. Är spontan och social.

Hör av er här eller checka instagram för mer koll:) emjohanssson
26 juli 2017 14:14
Heej!
Jag har tänkt göra precis samma som du! Men jag har tänkt åka ner efter jul för att kunna spara ihop mer pengar nu innan. Jag är väldigt flexibel och öppen för förslag om vart man tänker sig och saker att hitta på! Är som dig väldigt spontan och social!

Hör gärna av dig till mig på min facebook eller på meddelande här så kan vi snacka mer? Heter Matilda Nilsson där och har samma profilbild som här.