Billigt boende

Av Katrinl
21 juni 2014 12:52
Visningar: 326
Hej
Jag undrar om det är någon som har erfarenhet att bo på hostels i Australien som familj. Vi åker 5 personer två vuxna med 3 tonårs/halvvuxna barn. Vill komma undan så billigt som möjligt om denna resa ska bli möjlig men vill inte bo på hostels med en massa festande ungdomar. De har säkert jättekul och har själv varit ung men skulle nu föredra lugnare boende. Eller finns det någonstans man kan leta lägenhetsboende? Vi planerar att besöka Cairns, Syndey och Melbourne under tre veckor kring nyår.
21 juni 2014 22:00
Sök på 'holliday rental' eller combo med accommodation och apartment för lägenheter.

Annars är boende på klassiska australiska hotels (d v s pubhotel) ett tips. Finns en el kvar. Ingen lyx men bättre (och lugnare) än hostels.
Av Katrinl
25 juni 2014 17:23
Tack för svar! Vet du var man kan boka på klassiska pubhotel? Antar att de större hotellsidorna inte har den typen av boende.
10 juli 2014 00:19
Nu var det i och för sig ett tag sedan jag var där men jag fick inte så mycket känsla av att det bara var ungdomar som festade. Många vanliga hostels är lugna. Tror det i och för sig kan vara värre om man bokar hostels som är nära strand och heta områden, men det brukar stå en hel del i informationen om hostelet. Jag bodde nästan uteslutande på YHA hostels när jag var där.
Hoppas ni får en underbar resa :)