Behöver tips NU!!

Av Sonja89
6 okt. 2010 01:30
Visningar: 411
Jag har köpt en sista minuten biljett till Antalya (Turkiet) på lördag (9/10).
Problemet är att jag kommer fram sent på kvällen och jag ska ta mig på något sätt till Marmaris.
Är det någon som vet något billigt Hostel/hotell nära flygplatsen, och även hur man tar sig på bästa sätt till Marmaris.

Snälla kom med tips.

=)
9 okt. 2010 13:36
Hej! Kolla när du kommer fram till flygplatsen, utanför. där står det alltid bussar och taxis och sånt. kolla med dem om du kan åka med. kan riskera att få betala en mindre summa om du inte bokade transfer tsm med biljetten men det är det kanske värt. åker du ensam btw?
Av Sonja89
9 okt. 2010 17:21
Hej tack för tippset.
Det ska jag göra, flyget är försenat så jag kommer komma dit mitt i natten, skulle vara skönt att hitta en buss så at jag slipper tillbringa natten där.

Ja jag åker ensam,
ska ta mig ner till en kompis och umgås med honom ett par veckor ionnan jag reser vidare på egen hand, till något annat land =)
Av Sonja89
9 okt. 2010 17:22
föresten är du någon gång ressugen och spontan så kan du alltid medela mig och kanske mötas upp någonstans i världen, är alltid roligt med resesällskap. :)
=)
10 okt. 2010 21:53
hej! jaa för sjutton. va roligt. jag älskar att resa, vill inget hellre asså. vad har du för reseplaner just nu? ja är alltid taggad till att resa för en billig peng n¨ågonstans i världen asså. du kan ju, om du har tid senare, adda min msn (Logga in för att se e-postadress) så kan vi ju snacka mer där :D ha riktigt kul där nere nu :D