Bangkok bokat! Men sen??

Av Kickin
8 mars 2014 22:58
Visningar: 387
Bokat till Bangkok i november 20 dagar men vet inte vart vi ska vidare till. Vart runt krabi med omnejd Phuket oxå. Koh lanta ko hai. Tänkte oss koh chang men blir inte sugna på att där är så många ryssar. Nån som har tips? Vi åker med barn 4o 7år.
Av Jeri74
9 mars 2014 10:58
Hej,
vi kom hem från vår första Thailandsresa för ett par veckor sedan.
Efter mycket velande hit och dit blev det tillslut Koh Chang denna gång.
Under den period vi var där var det inte många ryssar, ialla fall inget man såg, hörde eller stördes av.
Relativt glest på stränderna, och vi hade lätt full koll på våra grabbar när de var på stranden.
Vi tyckte mycket om atmosfären och människorna på Koh Chang, vattnet var klart och stränderna fina.
En hel del utflykter att välja mellan som passar både stora och små.
Tyvärr hade vi kanske inte det allra bästa vädret, två-tre dagar med helregn och en hel del molniga dagar, men ändå helt OK för oss nordbor.

Jag skulle absolut rekommendera Koh Chang, men om vi åker tillbaks dit kommer det att dröja ett bra tag ändå.
Av Yvve68
9 mars 2014 12:06
Hänger med på den här tråden...då även vi har bokat till Bangkok, dock i slutet av dec och första halvan av januari 2015. Läser alla trådar jag kan och har egentligen ingen aning om var vi vill åka. Vi reser med en 6-åring och är resvana. Känns som om jag vill någon annanstans än Phuket. Fastlandet i närheten av Koh Samui har jag hört ska vara fint. Stämmer det?
9 mars 2014 14:12
södra delen på Klong nin stranden på Koh lanta rekomenderas varmt,lugnt och fridfullt.
Av Marilcj
9 mars 2014 16:26
Andelen ryssar har tydligen minskat under denna säsong...det finns dessutom mer ställen ner på den sidan...Koh Samet, Rayong, Ban Phe.
21 mars 2014 20:03
Hej . Kom just hem från 3 veckor i Thailand.
Avslutade med 10 dagar på Koh chang!

Jättefin och grön ö !! Rekomenderas!!

Ryssar - ja det fanns det gott om dock.. Men då vi bodde i bungalow och kanske lite billigare än dom, fick känslan av att dom höll sig på resorterna!

Vi bodde på White sand beach, finns en hel del att välja på när det gäller boende, men priserna börjar på 1500 / 2000 bath om ni inte vill ha en hydda =)

Stranden är barnvänlig, långgrund och trevlig. Hörde att tex Lonley Beach var djup..
gatan ovanför är den som är den livligaste på ön , dock stänger allt vid 10 på kvällen som vi såg, även restaurangerna på stranden.. så något direkt hålligång märkte vi inte av. Lagom helt enkelt!

Finns gott om utflykter att boka och vi var nöjda med alla, jag gämförde lite med tidigare resor , Turkiet / egypten och i Thailand får man verkligen en utflykt för pengarna!

Snorkeltur heldag med mat, stopp på 3 öar och du får åka längs hela koh chang , ett stopp vid monkey Island och mata apor från båten. Guiden är jätte rolig och underhöll barna med trolleri på vägen hem då det var nån dö-timme .. ThaiFun Hette båten. tror det kostade 1350 bath och resan var 8 tim.

Red och badade med Elefanter. också en tur som var värd pengarna och jag badade med elefanten den fulla tiden . 30 -40 min ..Rekomenderas verkligen!!

Djuphavsfiske. Roligt !!

fråga om du undrar ngt =)