Backpacker kompis

9 sep. 2013 14:44
Visningar: 349
HejHej!
Jag är en glad, spontan och utåtriktad tjej som letar efer någon att backpackra med.
Min plan är att dra ut och luffa men vill inte åka ensam. Många av mina vänner har precis börjat pugga och resten jobbar. Jag vill göra som många här, fly vintern och upptäcka världen! Vill först åka till Nya zeeland sedan vidare till Australien, bali, kuala lumpur och kanske vidare till Honkong och singapore på vägen hem. Men jag är öppen för förslag längst vägen. Planerad resa är väl runt 4-5 månader, men har inte bestämt när jag ska åka ännu. Men gärna någon gång i slutet på november början på december.
Vore sjukt kul om någon mer skulle vilja köra samma resa så man får någon att dela upplevelserna med! :)
Om detta verkar intressant så hör gärna av er till mig, här eller på facebook! :)

/Louise Lantz
9 sep. 2013 16:32
jag är i australien med working holiday visum från 1 januari- juni =) undrar du ngt så är de bara å höra av sig !
9 sep. 2013 17:38
Tack va snällt! :) Vart i Australien ska du vara?
12 sep. 2013 18:24
Hej hej! Jag och en tjej som heter Frida åker till Cairns i Australien nu 31 oktober, är där i ca 2 månader, sedan NZ 1 månad sen runt i Asien/indonesien i 2 månader sen hem! du får gärna hänga på om du vill :-) hör av dig på fb om du är intresserad så kan jag berätta mer :D Josephine Qvist heter jag där!

Kram på dig! :)
Av Nbork
17 sep. 2013 07:07
Hej jag och en kompis kommer köra nästan samma destinationer fast tvärt om vi börjar i Thailand , Bali , Australien , nya Zeeland , USA :) vi åker till Bangkok till krabi den 28 november och blir borta ett halvår. Alltid kul med sällskap ! Hadet