backpackar asien

Av Simraan
15 sep. 2023 23:12 (redigerad)
Visningar: 160
Tjenamos, är en tjej på 27år som åker iväg till Indien 1 januari. Därefter är min rutt såhär: thailand (1 mån), vietnam (2 veckor), hongkong (3-4 dagar), taiwan (2 veckor), japan (3 veckor) och kanske sydkorea (1 vecka?, har redan varit där 1 månad i år). Planerar vara borta ungefär 3,5 månader. Jag älskar kultur, mat, lugn och ro. Har man rätt sällskap går det bra att festa också.
Vill du hänga med från början eller mitt i? går bra hursomhelst. Önskar helst kvinnlig resekompis men inget måste. Ålder spelar ingen roll så länge du har orken att utnyttja vartenda dag. Bo på hostel är ett måste för mig och jag lägger pengar på upplevelser ist.
Jag är ganska easy-going. Gillar att planera och ha ordentlig itinerary men det går bra att ta dagen som det kommer också. Jag jobbar som arbetsterapeut, bor i Stockholm och äter allt:) Jag talar hindi, punjabi, engelska, svenska och förstår koreanska.
Skriv här eller på insta gskaaur
21 dec. 2023 21:06
Hej! Jag funderar på att åka till Vietnam i vår. Hade varit kul att mötas upp där och resa ihop! Skriv gärna dm om du är intresserad! :)