Backpacka efter sommaren i asien🌟

28 feb. 2019 20:06
Visningar: 273
Är en tjej pĂ„ snart 20 Ă„r som bor i örebro som inte vill nĂ„tt annat Ă€n att resa runt hĂ€r i vĂ€rlden🌎 Är super taggad över att Ă„ka till Asien i slutet pĂ„ augusti eller början pĂ„ september med ett gĂ€ng.
Har inte tĂ€nkt sĂ„ mycket pĂ„ lĂ€nder förutom Bali och Filippinerna😍 Tycker om att festa lika mycket som att ha en chill kvĂ€ll pĂ„ stranden.

Hade tĂ€nkt vara borta i minst 3-4 mĂ„nader lite beroende pĂ„ hur man trivs osv. KĂ€nner du likadant tveka inte pĂ„ att höra av dig till mig hĂ€r eller pĂ„ min instagram: elinbertholdson 😄
9 mars 2019 22:34
Hej! Är 19 Ă„r, till hösten 20 och bor en bit norr om Stockholm. Jag Ă€r ocksĂ„ sugen pĂ„ att Ă„ka till Asien i 3-4 mĂ„nader till höstenđŸ’ȘđŸŒ Skulle ocksĂ„ vilja besöka Bali Ă„ Filippinerna men Ă€ven Thailand Ă„ Vietnam mm🌎 Tycker om allt frĂ„n strandhĂ€ng till att festa Ă„ testa nya saker, till exempel surfa skulle jag vilja göra. Hör gĂ€rna av dig till mig pĂ„ Instagram: Elin.kaarlsson om du skulle va intresseradâ˜ș
17 mars 2019 16:02
Hej! Jag har ocksÄ tÀnkt mig en likadan resa till Asien. Jag Àr en social tjej pÄ 20 Är och letar en eller flera brudar att Äka med. Jag tycker om att trÀffa nya mÀnniskor, upptÀcka och se nya platser. Jag tycker ocksÄ om att festa men gillar Àven att vara tare lugnt. Vore kul att snacka lite mer. September Àr helt perfekt för mig.
Av Beata19
27 mars 2019 00:34
Hej! Jag Ă€r ocksĂ„ intresserad av att dra pĂ„ en Asien resa till hösten. Är en social och spontan tjej som gillar att testa pĂ„ nya saker och upptĂ€cka vĂ€rlden, letar efter en eller flera tjejer att resa tillsammans med. Gillar att festa och göra roliga aktiviteter men ocksĂ„ att ta det lugnt pĂ„ stranden. Skulle vara jĂ€tte kul att snacka lite mer om du Ă€r intresserad 😊🏝
27 mars 2019 23:53
Hej Beata! Vi tre har pratat och skriv till mig sÄ snap sÄ kan jag lÀgga till dig i vÄr chatt!:) melindaterese heter jag :)
2 apr. 2019 00:55
Hej!

Jag heter Clara Àr 22 (fyller 23 i Är) och jobbar pÄ en skola i Norrköping. Jag har ocksÄ varit supersugen ett bra tag pÄ att Äka ivÀg och har för första gÄngen inga obligationer hÀr hemma under hösten sÄ funderar pÄ att Äka ivÀg!

Har aldrig rest sjÀlv och det Àr en skrÀckblandad förtjusning mÄste jag sÀga, haha. DÀrför Àr jag ocksÄ öppen för att hitta nÄgon skön lirare eller ett gÀng och Äka med, iallafall till en början :) sen kanske man skiljs Ät eller inte.

Min plan Àr typ Thailand, Laos, Vietnam, Kambodja, Filippinerna, Indonesien, Malasyia och Sri lanka. Har ingen aning om hur lÀnge jag vill vara borta, Àr ju fortfarande i "funderartagen". Jag vill göra sÄ mycket som möjligt, allt frÄn trÀffa locals i norr till att gÄ pÄ full moon party och besöka grottor, tempel, rispterasser osv osv. SÄ mycket som möjligt helt enkelt!
Men vore superkul om du hörde av dig sÄ kan vi prata ihop oss kanske!!

Min instagram Àr @claraabell

Hör gÀrna av er!!
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret
4 apr. 2019 22:22
Hej allihopa! Blir 20 i höst och planerar att resa till hösten. Jag har planer att Ă„ka Australien och Nya Zeeland innan jag beger mig mot Asien. Jag har kanske tĂ€nkt att Ă„ka lite senare. Mer kanske november, har inget planerat direkt. Hade varit skönt med ett gĂ€ng eller en annan kompanjon som sĂ€llskap antingen bara Asien eller om man vill Ă€ven upptĂ€cka oceanen med mig :). I Asien Ă€r det Filippinerna, Indonesien, Thailand, Vietnam etc som jag Ă€r sugen pĂ„. Indonesien och Thailand Ă€r ju slappelĂ€nder för mig sĂ„ dĂ€r ska det stekas pĂ„ strĂ€nderna, lite surfing, strandfest. Vem vet? Är kanske inte mycket till att festa men Ă€lskar att chilla pĂ„ strand och upptĂ€cka och se mycket! Ni fĂ„r gĂ€rna höra av er! Instagram: Linnealiljekvist