Backpacka Australien/Nya Zeeland i mars 2016!

13 nov. 2015 12:10
Visningar: 28
Hej!

Jag är en glad 19-årig tjej som har planer på att dra iväg på en backpacking resa i mars/april. Jag vill först till Australien och resa längs östkusten, ev. jobba lite grann, för att sen dra vidare till Nya Zeeland i några veckor. Eventuellt skulle jag vilja resa till något land i Asien också, om pengarna räcker. Planerar att vara borta i 3-4 månader.
Jag älskar att uppleva nya saker och vill se och göra så mycket som möjligt under resan och är såklart öppen för förslag!
Låter det intressant så tveka inte att höra av dig! :)
Av Ylvab
13 nov. 2015 20:40
Hej!

Jag kommer att resa till australien i mars och kommer att vara där månaden ut. Flyger till sydney 29/2 från nya zeeland och flyger vidare 31/3 från cairns. Söker någon att resa med. Låter det intressant så hojta till :)
Medlemmen har tagit bort svaret
22 nov. 2015 15:19
Citerat från Isabellhei:
Hej!

Jag planerar att åka till Australiens östkust någon gång mellan feb/mars. Precis som du hade jag tänkt jobba och resa runt till olika platser. Hör gärna av dig om du fortfarande letar resekompis:)
Hejsan!
Va kul att du går i samma tankar. Hur länge har du tänkt va borta? Lägg gärna till mig på fb (Josefine Grönlund, samma profil som här) så kan vi snacka vidare och kanske bolla lite idéer :)
Medlemmen har tagit bort svaret
23 nov. 2015 13:13
Citerat från Saraker:
Hej!
Jag planerar också något i den stilen, backpacking, lite jobb, uppleva naturen och så. Kommer förmodligen åka ner till Sydney i februari och bo hos släktingar i någon månad, för att sedan ta mig vidare. Har inga riktiga måsten, även om östkusten och Nya Zeeland verkligen lockar. Tänkte vara borta i 3 månader ungefär, kanske längre om pengarna räcker till
Hej!
Okej va kul, låter som vi går i samma tankar! Jag har som sagt tänkt åka lite senare än i feb, (ca mitten av mars), men kan ju alltid va kul att hitta på något på plats down under :) om det låter som en möjlighet lägg gärna till mig på fb! (Josefine Grönlund) :)
30 nov. 2015 13:07
hej Josefine!
Låter som att vi har lite samma planer och samma sug på att resa!
jag har backpackat Australien för några år sedan då jag älskade det ! Nu vill jag göra Nya Zeeland!
Vet inte hur du tänkt i och med att du skrev bägge två ;)
Men är öppen för förslag och vill gärna åka ihop då det blir mycket roligare

kram