Backpacka Australien/Asien

14 aug. 2017 08:46
Visningar: 201
Hej! Jag heter Lovisa, bor i Norrköping och är 20 år. Jag tog alltså studenten förra året och jobbar just nu på ett lager för att kunna spara pengar till att resa i höst/vinter. Jag jobbar heltid just nu och på fritiden dansar jag och spelar fotboll, så jag tränar en hel del men hänger också med vänner och familj. Älskar att träffa nya människor och uppleva nya saker, äventyr.

Jag är sugen på att backpacka i Australien men också i Asien i länder som tillexempel Thailand, Bali, Vietnam, Kambodja, Laos, Malaysia men är helt klart med på förslag och andra funderingar.

Min tanke är att först åka till Australien i början på November fram till början på Januari, alltså i ca 2 månader för att sedan dra vidare till Asien och resa runt där i ca 4 månader. Så jag undrar ifall det är någon som är sugen på att resa med mig, antingen bara i Australien eller Asien eller både ock.

Det jag vill få ut av resan är en hel del äventyr. Jag är spontan och lättsam skulle jag säga så jag är med på det mest oftast. Skulle bl.a vilja lära mig surfa, hoppa fallskärm, men också åka runt till olika stränder och ta de lugnt. Lite festande har jag inte heller något emot. Helt enkel en resa för livet.

Så jag söker en resekompis eller flera som är sugna på att backpacka med mig i Australien och Asien. Hör gärna av er till mig här,på min mail eller så kan ni också hitta mig på tillexempel Instagram. :)

Mail: (Logga in för att se e-postadress)

Insta: lovisaliljaa
Av Alvi95
20 aug. 2017 19:47
Hej! Jag har lite samma tankar som du. Har planer på att åka till Australien och Nya Zeeland i början av november och vill se och uppleva mycket. Är i samma situation och har ingen att åka med. Är lättsam, spontan och gillar äventyr. Hör av dig om detta kan vara av intresse! :)

Mvh Alexandra Viebke
21 aug. 2017 20:46
Hej! Jaa men vad kul! Ungefär hur länge hade du tänkt resa runt i Australien? :)
Av Alvi95
22 aug. 2017 10:29
2-3 månader ungefär :)
22 aug. 2017 13:01
Jaa okej, för jag hade tänkt vara i Australien i ca 2 månader från och med november, sedan drar jag vidare till Asien i slutet på december/början på januari och träffar ett tjejgäng där nere som jag kunde resa med. Om du är sugen på att resa ihop i Australien eller hänga med på hela resan så hör av dig på Facebook :)