Australiens östkust, jobba, festa, sola, uppleva!

14 aug. 2011 22:25
Visningar: 700
Hej och hå! Caroline heter jag och är en livlig, men vettig tjej som är sjuuukt ivrig på att ge sig ut i vida världen! Tänkte börja med Australien och närmare bestämt Sidney, där tänkte jag bo på hostel för ett tag och mest uppleva staden därefter är jag sugen på att leta mig vidare mot Surfers Paradise för att skaffa ett jobb och gärna en lägenhet och bara leva livet därifrån! Har inte funderat så mycket på varken startdatum eller reslängd (egentligen knappt resmål), känner mig väldigt flexibel och vill inte bestämma för mycket i förväg utan mer se vart vinden tar mig så att säga! :) mina kära väninnor här hemma är ju antingen för fattiga, går i skolan eller ska iväg med pojkvännen så nu undrar jag ju då OM NÅGON ÄR PÅ DEN HÄR IDÉN?! LÄR BLI FETT MED NICE!
16 aug. 2011 05:14
Vill du leva backpackerliv - alltså ganska fokuserat på det du nämnde och kanske mest umgås med andra backpackers snarare än Ozzie's är Surfers perfekt.

Surfers är nämligen lite som Benidorm på engelska.

Sydney är en av världens bästa städer så där kan du hänga LÄÄÄÄNGE medan jag tror att SP kan bli lite tråkigt i längden. Variera med boende i Brisbane och/eller Cairns om du vill stanna i QLD för du kan ändå inte jobba hela perioden på samma ställe/företag.
21 aug. 2011 21:02
Hallå du! Jag & en kompis drar ner den 11 oktober på ett Working Holiday visa. Vi tänkte bosätta oss i Gold Coast mestadels av tiden, kanske resa lite om pengarna räcker, och bara lära känna folk, uppleva saker och ha JÄVLIGT KUL!
Vi är båda 19 år och tog studenten nu i juni så vi är galet sugna på lite spänning i vardagen. Hade varit kul att träffa lite andra svenskar där nere :)
Av Idajan
22 aug. 2011 20:01
Hej där!

Samma som dig är jag sjukt sugen på att ge mig ut i stora vida världen! :)
Från Januari till April var jag och backpacka i Asien och känner att jag vill iväg igen! Jag är riktigt sugen på Sydney och Aussie över huvud taget!
Det är lika med mina vänner, jobb/skola eller iväg med pojkvännen.. Så är i samma sits som dig!
Så jag är ytterst på din ideé!!

Hör av dig så kanske vi kan snacka mera! Vore nice!

MVH IDA
1 sep. 2011 13:33
Hej hopp! Jag har samma planer, och jag ska besöka Kilroy i morgon för att ta reda på grundfakta kring att resa och jobba i Australien. Jag har planerat att resa iväg i början av januari 2012. Är detta för långt iväg för dig? Hade varit roligt att ha någon att planera resan tillsammans med nämligen :)
Av Ollee
10 sep. 2011 16:36
Tjabba!
Jag flyger till Sydney den 4:e Oktober och kommer att hänga där, jobba i kanske ett halvår eller så är tanken. För att sedan ha fått en någorlunda reskassa så att jag kan resa utmed kusten. Jag åker ner själv också så det skulle vara skitkul att träffas där nere.
Hör av dig om det låter intressant, antingen här eller på facebook!
Mvh
Olle