Australien working holiday from. September 2013

Av Malan_
12 jan. 2013 21:59
Visningar: 303
Hejje!
Slut på fredagsmys å kyla å välkommen Äventyr och värme!
Jag är en tjej på 27år som beslutat mig för att åka till Australien i minst ett år och jobba, vill gärna hinna med att se andra platser som Fiji och Nya Zeeland. Älskar att se nya platser och träffa nya människor!
Jag har tänkt att spara pengar tills Sept 2013 då har jag tänkt dra!

Vore kul att prata med några fler som också tänkt åka dit eller om man kan få tips bästa ställena runt Byron bay eller runt Gold coast.
Alla tips/resesällskap är välkomna!
22 jan. 2013 10:11
Hej! Detta låter väldigt intressant, jag är också sugen på det. Hör gärna av dig så kan vi prata mer :)
Av Sara87
5 feb. 2013 19:51
Hej!

Jag har också funderat på att resa till Australien i september, har just börjat söka resesällskap! Har dock bara tänkt stanna 3-4 veckor i september, utan att jobba. Var nånstans har du tänkt börja? :)

H/Sara
Av Malan_
5 feb. 2013 22:39
Kul! Jag kommer landa i Brisbane den 10/9 och tänkte nog se hur jag känner där men blir nog att jag åker till surfers paradise tror jag... men jag kommer försöka att inte bestämma för mycket vart ja ska utan de visar sig när jag kommer ner =)
Har du någon biljett bokad?

//Malin
Av Sara87
6 feb. 2013 20:26
Kul! Själv har jag också siktat in mig på den tiden, någon gång v 37. Har ingen biljett ännu, så inget är bestämt. Det är en dröm jag haft ganska länge, men har inte haft någon som haft möjlighet att åka med, därför har det aldrig blivit av. Nu har jag fattat att jag måste göra slag i saken, folk träffar man väl på vägen! Vore hursomhälst kul att prata med nån som är påväg, utbyta idéer och kanske hitta på nåt tillsammans när man väl är nere!
Av Malan_
6 feb. 2013 23:24
Ok, jag har länge känt lika dant att de inte har varit någon som är där jag är just nu och har kanske inte möjlighet att bara dra iväg... Men nu har jag verkligen ingenting att förlora och jag känner att de kommer bli en otroligt händelserik och givande resa för mig!
Jag tror att de är väldigt bra att åka själv också på många sett! Man får helt göra det man själv vill göra och behöver inte anpassa sig till någon annan! Har alltid känt mig tveksam till att åka helt själv men nu känner ja mig otroligt peppad och vill nästan åka själv! :)
Och jag har hört av många och tror själv att man träffar massor av folk på vägen så de löser sig!
Vore ju kul å ses där ja! :) absolut! Vi kan ju byta nummer eller facebook eller så så kan vi kanske mötas upp!
Av Adhinio
7 feb. 2013 15:04
Hejsan! Jag och en kompis ska åka ner till Australien i September och tillbringa 1 år där! Även vi har planer på att pröva på arbetslivet, festlivet och alla möjliga olika upplevelser det finns att erbjuda!
Alltid kul att träffa på nytt folk :)
Av Zanah87
13 juli 2013 21:43
Hey

Jag och min bästa polare åker till Surfers paradise den 2:a september. Jobb, fest, sol & surf står på våran bucket list. Som resten av folket verkar vara överens om här, alltid kul att lära känna nya människor :-). Är ni sugna på att ta en öl när ni kommer dit så hör av er :-)
14 juli 2013 10:43
Hejhej! Tänkte blåsa lite liv i den här tråden igen!
Jag ska till Australien, troligtvis Melbourne i september/oktober för att jobba, träffa nya människor och bara ha det jävligt härligt! Ska troligtvis resa till våren och utforska lite mer. Hade varit jättekul att få kontakt med någon att resa med / träffa där ev. bo ihop med då jag hört att det mest ekonomiska (och troligtvis roligaste) sättet att leva är om man hyr boende tillsammans några stycken :)

med andra ord, 20årig tjej som älskar träning och spontanitet söker vänner! Hör av er vid intresse! ;)
Av Zanah87
14 juli 2013 13:28
Felicia, ifall du kommer till guld kusten så hör av dig :-)