Australien vår-14

12 feb. 2014 00:46
Visningar: 223
Hejsan!
Jag är väldigt sugen på att resa till Australien nu i mars 2014, men då ingen av mina vänner har samma planer som jag letar jag resesällskap.
Det jag vill göra där är att se lite av Australiens kultur och landet, dyka, lära mig surfa, festa, sola och bada. Är också väldigt öppen för förslag om någon är intresserad av att haka på och har andra saker de vill flika in!

/ Amanda
Av Erkan92
12 feb. 2014 16:05
Hej! :)
Är inne på precis samma som du, vill bara resa iväg så snart som möjligt och har hört så många som rekommenderar Australien!
Lägg gärna till mig på facebook så kan vi prata mer där! :) Erika Enbom

Ha det bra!
17 feb. 2014 17:28
Hej!
Jag sitter lite i samma sits som du - jag vill åka igår helst, men inga kompisar har samma sug eller nog med pengar. Jag är också sugen på att uppleva lite av allt möjligt och också kanske Nya Zealand. Om du fortfarande letar resekompisar kan du kanske höra av dig, antingen här eller på Facebook. :)

Julia
Av Zara82
19 feb. 2014 21:03
Jag funderar också på att åka till Australien nu i mars. Tänkte flyga till Melbourne och fortsätta till västkusten. Vart har du tänkt att åka?
19 feb. 2014 23:33
Helt ärligt så har jag inte så mycket till plan då allt har blivit väldigt spontant. Men om någon har några idéer och förslag att hjälpa mig med på vad man bör åka till och vad man ska se så skriv jätte gärna det!
Vet någon vad för försäkringar som gäller där och vad för vaccinationer man behöver?? Åker troligtvis i mitten av mars :)
Av Kaians
27 feb. 2014 15:32
Jag drar den 28 mars till Sydney. Bara att hänka på om du vill =) Jag åker med Kilroy Travels.
Jag ska antagligen vänta på en annan vän i Sydney som kommer ned i mitten på April innan jag reser vidare, men ingenting spikat! Men min plan är att resa östkusten, möjligtvis köpa någon campervan och försöka ta den via den vägen. Australia Zoo och guldkusten utanför Brisbane är någonting som jag alltid har velat uppleva, och att ta dykarcertifikat i Barriärrevet. Dock är dätta ännu bara tankar, man vet aldrig vad som kan hända på vägen. Dock så är mitt huvudsyfte att uppleva saker, och inte att jobba där nere. Men ändå så vore det inte helt fel att hitta något ströjobb lite då och då så man får in lite pengar till finansieringen =)

Det är en lång reseväg, och hittills reser jag ensam. Sällskap under den 23 timmar långa resan vore guld värt ärligt talat!

Hör av dig till mig på Facebook eller via mail så kan vi snacka vidare! Fanns fortfarande en hel del platser kvar på flygen!

// Mvh. Kai
Av Emmaeke
2 mars 2014 11:33
Hej! Jag vill gärna åka till Australien i vår, ungefär slutet av april. Jag har tänkt att först ta en tur till Bali också, och gärna Malaysia och Vietnam. Men sen stanna i Australien och leta jobb, gärna norra Australien (typ Cairns), där det är lite varmare under vårt sommarhalvår. Skulle vara jätteroligt att hitta en reskompis!
Du får gärna maila mig på (Logga in för att se e-postadress) om det låter intressant, är 19 år och bor i Stockholm.