Australien till hösten

Av Linaaj
28 juli 2017 20:59
Visningar: 234
Hej! Jag tänkte Åke till Australien till hösten, någon gång under september på ett working holiday visa. Jag hade tänkt börja i Sydney och sen åka längs östkusten. Det hade varit kul att resa med någon som också hade tänkt åka vid den tidpunkten någon gång. Jag är glad, flexibel, lättsam och gillar att hitta på nya saker.

Skicka ett meddelande om du vill prata mer :)
Av M_ek
29 juli 2017 19:20
Hej där!

Jag har haft samma tanke, men antingen så tänkte jag börja med lite solsemester på Bali och sen åka till Australien, backpacka runt och kanske jobba lite på farmer/odlingar osv. Jag skulle beskriva mig med dom orden jag också, väldigt social och lättsam, älskar djur och natur och kommer nog bli en del hikes där nere :)
Av M_ek
29 juli 2017 19:21
... Så om du vill prata mer och vill ha en travelling buddy så är jag öppen för förslag, lite roligare att vara flera än att åka helt själv till andra sidan jordklotet! :)
Av Linaaj
31 juli 2017 20:02
Ah kul! När hade du tänkt åka till Australien? Jag har nämligen tänkt åka till Bali senare :) har du en ungefärlig rutt på hur du vill åka?
1 aug. 2017 09:22
Hej! Jag känner samma sak, skulle vilja åka iväg direkt. Bali och sedan Australien för att jobba och sen se var man tar vägen! Någon som vill prata mer? :) PM eller Facebook- Mathilda Gustafsson
1 aug. 2017 12:28
Hej! Jag har redan bokar biljett och kommer landa i Melbourne i slutet av oktober. Vill gärna ha resesällskap så hör av er isåfall om ni vill resa tillsammans :) Markus Timander heter jag, nås lättast på Facebook
Medlemmen har tagit bort svaret
6 sep. 2017 20:06
Hej! Jag planerar också att åka ner till Australien, via ett working holiday visum. Tänker mig i oktober och då åka till melbourne först och eventuellt hitta jobb där, sen resa därifrån längs östkusten eller så! Alternativt att man reser lite först och sen hittar jobb, inte helt spikat än. Vill resa runt och uppleva natur, hiking, strand, fest och allt annat däremellan, samt även jobba och bo några månader på ett ställe också! Hade inte varit helt fel att mellanlanda i Bali heller innan hemgång :)
Skulle vara jättekul att ha nån att resa med längs vägen, så hör av dig om du inte hittat någon än eller kan tänka dig resa tillsammans! (Victoria Teng heter jag på Fb)