Australien & NZ

21 nov. 2017 12:55
Visningar: 178
Hej!
Jag heter Malin och är 18 år. Jag bor utanför Jönköping och tänker nu att jag vill åka ner till Australien på ett WHV. Tanken är att börja i Adelaide och sen resa uppåt längst östkusten i några veckor för att sedan jobba ett tag någonstans (Gold Coast kanske?) och sedan fortsätta resan i Aus. Jag planerar också att dra över till Nya Zeeland och kanske Fiji. Tanken är att åka i januari 2018 någon gång och vara borta i några månader.

Jag vill äventyra och uppleva massa roliga saker! Är även öppen för andra förslag men tänker att vädret blir bäst om man börjar i södra Aus?

Jag har fixat visum men inte bokat flyg än.

Är det någon som har liknande planer eller vill hänga på får ni gärna kontakta mig här!
21 nov. 2017 21:17 (redigerad)
Hej jag ska möta upp en kompis i Sydney den 18:e feb men och vi ska upp till Cairns sedan tillbaka ner på östkusten men jag är sugen på att åka runt även på västra sidan samt nz innan dess och behöver en reskompis, något du är sugen på??
6 dec. 2017 21:03
Hej! Jag heter Wilma och är från Göteborg. Har liknande planer och har också fixat visa men inte bokat flyg, hade gärna stannat till i Cairns och vart vid stora barriärrevet ett tag, men är väldigt flexibel! Hör av dig om det låter intressant :)
31 dec. 2017 05:26
Hejsan!

Jag bor just nu i Bondi Beach men ska ge mig ut och köra östkusten nu i januari fram tills ca 9 februari. Efter det vill jag jätte gärna åka vidare till Nya Zeeland i några veckor (flexibel) och det skulle vara superkul om någon/några skulle vilja haka på! :-)

Jag är förövrigt en väldigt social tjej som tycker mat och vin är livet. Träning ligger också varmt om hjärtat och under min resa på NZ så vill jag verkligen se och uppleva allt 😄🤘🏼🌞🌊

Skriv gärna till mig på Facebook: Sara rylander om det låter intressant! Hadeee