Australien/nya Zeeland november 2014!

23 juni 2014 20:25
Visningar: 310
Hej
Jag heter Sofia, är 23 år och bor i Kristianstad. Har länge varit sugen på en långresa i Australien, nya Zeeland och kanske lite Asien. Världen är ju så spännande! Är väldigt mat intresserad, gillar äventyr och nya utmaningar! Har för tillfället ingen vän som är lika res sugen som mig så testar därför lyckan här!
Planerar att åka i november/december 2014 och vara iväg fram till sommaren 2015 i alla fall. Kan även tänka mig att stanna och jobba någonstans om man vill stanna på ett ställe under en längre period eller om pengarna börjar sina.
Hoppas på att hitta helfestilga reskamrater! Hör av er!
25 juni 2014 02:57
Hejdu!

Jag är själv inne på samma spår! Va nyss ute på en 2 veckors semester i Miami och på Bahamas med en tjej jag hittade här på reseguiden och har nu fått försmak på att resa längre tid! Hade tänkt mig Australien, Sydney, Melbourne och brisbane är något av de jag är intresserad av. November/ början av december är då jag vill ge mig av. Min tanke är att arbeta lite granna för att få pengarna att räcka och för att uppleva hur det är! Jag vill gärna flänga runt och se så mycket som möjligt och träffa på massor av människor som man kanske kan haka på om de har något roligt på gång :) lägg gärna till mig på Facebook och skriv om det låter intressant :)! Alexandra Fransson heter jag där och bor i Fagersta!
12 juli 2014 17:00
Hej!
Jag är också intresserad av Nya Zeeland. Kan dock bara vara borta en månad. Kanske det går att hänga på delar av din långresa? :)
Jag är framför allt ute efter äventyr/vandring på NZ.

För övrigt är jag 27 år och arbetar som sjuksköterska i Linköping.

Hör av dig om det verkar intressant!
Av Ceakf
13 juli 2014 20:07
Hej! Jag planerar att göra en fem veckors resa till Australien eller Nya Zeeland med start runt den 5 november. Vi kanske kan börja tillsammans? Jag är 23 år och bor i Lund.
17 aug. 2014 10:43
Hej! Jag heter Jenny och är 26år gammal. Jag åker till nya zeeland den 24 nov & är där i 4 veckor!
Flyger till wellington.

Om någon är intresserad av att ses/resa en bit tillsammans kan man maila mig på:
(Logga in för att se e-postadress)