Australien, Nya Zeeland m.m.

4 maj 2014 15:45
Visningar: 126
Hejhej!

Jag heter Elin och blir 20 i år och har jobbat ihop en helt ok reskassa som behöver spenderas! Tanken var att flyga till Brisbane och sedan ta sig till Sydney längs kusten. Därefter flyga till Queenstown och det vore superkul om man kunde åka runt lite i Nya Zeeland för att sedan hamna i Auckland. Tänkte sedan åka till typ Hawaii, Bali eller vart man nu känner för!

Börjar väl resan någon gång mellan hösten 2014 och våren 2015. Allt som allt tar väl kanske två månader eller mer, beroende på vart man ska och vad man ska göra. Är väldigt öppen för förslag! :)

Någon som vill något liknande? Bara att höra av sig!
6 maj 2014 22:01
Tjena! Låter som en riktigt nice resa! har du något ungefärligt pris på resan du kollat på? Är oxå sugen på att komma iväg o se mig om lite längre bort än svensson resemålen!
6 maj 2014 22:48
Halloj! Vet inte riktigt, ju fler man är desto billigare blir det ju :) kan lägga till dig på Facebook så kan vi snacka vidare där?
Av Marika7
13 maj 2014 11:34
Hej Elin! Jag heter Marika och blir 20 i höst. Din resa låter riktigt lockande. Mina mål är att uppleva så mycket som möjligt av Nya Zeeland och Australien och att lära mig surfa och dyka. Planerar att vara borta ungefär 2 månader och reser precis som du någon sång mellan hösten och våren. Asien är för mig också väldigt lockande, hur ser det ut för dig?:)

hör av dig om du är intresserad så kan vi prata mer och hålla kontakten.

FB: Marika Salomäki