Australien, Nya Zeeland - januarien 2012

3 okt. 2011 17:14
Visningar: 585
Hejsan :)
Jag heter Linn och är en tjej på 21 år.

Jag tänkte dra mig ner till framför allt Australien, Sydney i mitten av januari 2012, men jag saknar någon att resa med.
Min plan med resan är att se kända turistmål, sola, bada, surfa, dyka, festa, träffa massa härligt folk och bara glida runt.

Framförallt är det Australien men även Nya Zeeland och Thailand som lockar mig :)

Jag vet inte hur länge jag vill vara borta än men ca två månader i alla fall, men jag är flexibel och kan ändra mig ;)

Tjej/kille/ålder/antal personen spelar ingen roll, ända kravet är att du/ni är lättsamma och vill uppleva det jag vill uppleva :)

HÖR AV DIG! Det blir en resa för livet :)
6 okt. 2011 14:56
Hej Linn! :D
Jag är en glad 20årig tjej som också är i restankar. I höst läser jag Engelska på Stockholm Universitet och jobbar på hemtjänst. Jag är från och bor nu på Ekerö utanför Stockholm men har i mellan bott Västerås, Danmark, Visby och kortare tid i Lund/Malmö. Såg att du är från Vetlanda och jag har hela mammas släkt runt om i Småland, en familj i Vetlanda men de flesta är från Eksjö. Jag är ganska ny i mina resplaner då jag precis gett upp lägenhetsjakt i Stockholm och nu bestämt mig för att resa och upptäcka världen. Spontant känner jag att Australien får vänta till en annan gång men att Nya Zeeland och Asien blir min plan. Jag tänker februari i Nya Zeeland och Mars i Asien, men det är flexibelt.
Såklart blir det en resa för livet!! Är du på?! Vi kan alltid mötas upp på vägen!
Sooo long! Linnéa
9 okt. 2011 23:58
Heej Linnea :)
Va häftigt :) Jag jobbar nämligen i Eksjö ;) Hehe var lite kul.
Vart i Asien ahde du tä'nkt att åka?
Jag funderar nämligen på att mellan landa I Kina ett apr dagar när jag åker ner till Australien. Skulle det vara intresant för dig??
JOo men antingen åkler vi till Nya Zeeland ihop annas kan vi ju mötas upp där ? :)
Jag är jätte på :)
MVH
10 okt. 2011 11:28
Hej hej :)

Jag är en glad och lättsam tjej som har samma planer. I slutet av januari ska jag åka ner till Sydney för att stanna där ca 3 veckor, sedan ta bussen upp längs med östkusten under cirka en månads tid. Även en tripp in till Alice Springs står med på listan :) Sedan är det ta det lugnt, lära mig surfa (haha), dyka, träffa människor och bara hänga som är viktigast!

Hör gärna av dig :) Min mejl är (Logga in för att se e-postadress)

// Carolina
16 okt. 2011 22:42
Hej Linn!

Själv är jag en kille på 20 år och vill verkligen genomföra en resa med någon jag ännu inte känner!
Din resa låter fantastisk och skön! Själv har jag aldrig dykt eller surfat, men har alltid velat och nya upplevelser är aldrig fel :D

Jag har själv tänkt åka någon gång i början/mitten av januari men har ännu inte riktigt bestämt om jag ska ta Asien eller Australien... Det hänger ganska mycket på var man kan få en reskompis så får det andra vänta.
Så jag är verkligen intresserad av att hänga med!

Jag är lätt att komma överens med, kan festa (när jag väl fått lite alkohol) och ser verkligen fram emot en resa som denna. Själv hade jag tänkt mig bo ganska billigt i främst hostel så att man har råd med att göra desto mer.

Hoppas detta låter som något. :)

// Simon
19 okt. 2011 12:48
Heej simon :)
LÅter ju toppen ;)
Har hittat en kompis till att åka med å sen ska vi möta upp två gemensamma kompisar nera i australien, men det lär inte vara några problem om du oxå hänger på :)
Jag vet inte om de andra vill dyka mm vilket är kul att du vill göra får du kan vi göra om de andra bangar ;)
Men fundera lite du hur du känner :)
MVH
20 okt. 2011 00:26
Jodå, det borde väl inte vara några problem (jag tar förgivet att ni alla är trevliga :) )
Men då jag fortfarande saknar någon att resa med skulle jag gärna hänga på! Jag känner helt enkelt att jag vill bort från Sverige och ha någon att resa med, om det sedan blir en grupp ser jag verkligen inga problem med det, blir bara roligt att lära känna fler. Även om somliga bara solar medan andra dyker :)

Så om ni inte vill vara själva utan träffa nya människor, även sådana från Sverige så hör av dig till (Logga in för att se e-postadress) och så kan vi talas vid mer via mail, blir smidigare.

// Simon
21 okt. 2011 13:12
Hej simon. Jag skickar ett mejl till dig nu på hotmail så pratar vi där :) Vore jätte kul om du hängde på :) Å vi är alla trevlig och härliga människor det lovar jag dig :)
MVH
23 okt. 2011 20:34
heye heter oxå linn och är samma ålder ;) Men drar ner till melbourne i början på januari för sen dra östkusten upp för en avstickare till nz och hade vart kul om man kan mötas upp ngnstans ngn tid :D väldigt spontan av mig och har bara som krav att ha en superrolig tid :D
Av Jessiej
1 nov. 2011 13:34
Hej Alla!
Jag är en glad tjej på 22 år som också har liknande tankar och vill ge mig ut på äventyr innan jag fortsätter studera till hösten. Mina planer är att under slutet av december åka till Sydney för att hälsa på lite släkt och vänner för att sen åka vidare (gärna med någon/några goa reskompisar) längst östkusten med en avstickare till NZ. Hur ser era planer ut nu? Vart tänkte ni åka och hur länge blir ni iväg? Har förstått att ni redan är ett gäng men tänkte att ju fler desto roligare :). Mitt mål är annars också just att bara leva livet och ha superroligt, jag är ute efter att träffa massa härliga människor, upptäcka landet, sola, bada, festa, och vara med om massa äventyr som dykning, surfing, bunny jumpin, falskärmshoppning och mycket mer:P.
Hör gärna av Er
// Jessie
1 nov. 2011 21:33
Jo hallå!
Som det ser ut nu så är vi två eller tre personer ( Jag, Linn som skrev inlägget och kanske en av hennes vänner) och vi planerar att sticka ner någon gång under januari-månad. Det blir bara trevligare om du hänger på!!
Ännu är inte så mycket planerat men det verkar som om alla vill ha ut ungefär samma sak utav resan (sola, bada, träffa människor, kultur och nya erfarenheter!). Själv är jag lugnt på både fallskärm och bungy-jumping, utan tvekan. Så det borde inte vara några problem överhuvudtaget!

// Simon
Av Jessiej
2 nov. 2011 18:54
Hej igen!
Låter ju toppen, super kul :D!!! Har verkligen sett fram emot den här resan och gör det bara ännu bättre om man kan åka tillsammans med några. Hade varit kul att snacka mer, Simon o Linn, och kanske bestämma lite mera om det passar er någon gång……?
//
Jessie
3 nov. 2011 23:48
Jodå, det tycker jag man borde kunna få ihop.
Ja väntar på svar från henne nu så att vi vet hur det blir med hennes vän, ifall han följer med eller inte. Sen så borde vi börja kolla på datum och priser och allt som inkluderas under liknande kategorier.

Men som sagt så borde det inte vara några problem med att vi sluter upp när vi väl nått Australien och sedan reser vidare tillsammans, ingen vill ju resa själv (särskilt inte i början). Så fort jag vet hur det ser ut med antal personer så kontaktar jag dig, det vore smidigare via mail.. Så antingen om du skriver din eller mailar till min, (Logga in för att se e-postadress)

Så då hoppas vi på det bästa och hörs snart!

// Simon
4 nov. 2011 11:13
Heejsan på er! :) Jag har inte fått svar från Daniel än ska försöka att nå honom under dagen.
Men det vore jätte kul om du J också vill hänga med :)
Jag ska föröska få kontakt med daniel och hör av mig som senast på söndag kväll, för jag jobbar hela helgen och är inte säkert att jag har möjlighet att skriva innan.

(Logga in för att se e-postadress)
är min adress så bara att skriva dit :)
Kram
Av Jessiej
7 nov. 2011 14:13
Halloo Simon o Linn!
Skickar min adress till er på mailen så höres där.
Ha det gött o kram
8 nov. 2011 08:56
uhm min mailadress är (Logga in för att se e-postadress) men enklast att nå mig på facebook Linn Andersson, sök på (Logga in för att se e-postadress) så hittar ni mig. Ska in till resebutiken idag och boka biljett, börjar i melbourne men hade vart jättekul att mötas upp! Lämnar sverige runt tionde januari, har vart inställd på resa själv men nu när det börjar närma sig hade det vart skönt att veta att man har ngn/några som vill hänga med en ;)
17 nov. 2011 19:35
Heeej alla !!! :)
Nu är vi framme i november, jag föreslåt att ni som är intreserade av att åka samtidigt som oss hör av er till mig på mejl eller fb så kan vi prata alla samtidigt och bestämma datum mm.
:)
(Logga in för att se e-postadress)
9 dec. 2011 13:37
Tjenare! Jag hänger gära på, är öppen för allt, vore riktigt kul att köpa en minibuss och luffa runt kusterna med:)
12 dec. 2011 22:49
Hejsan!
Jäklar vad svar det var här! :)
Jag är en tjej på snart 20 år som är i desperat behov av en reskompis!
Jag vill till Australien för att mesta dels jobba men också upptäcka, resa och se saker.
Planerar att åka i början på året, det vill säga januari-mars. Hör gärna av er om någon mer vill med och tjäna lite pengar men samtidgit upptäcka landet.

/ Michelle
13 dec. 2011 00:01
Hej!

Jag åker ner till Australien, Sydney den 15/1 och skulle gärna ha haft någon reskompis där! Om någon är sugen för att sluta upp i några veckor så skriv så är jag på! Jag vill göra det mesta, dock inte jobba men det hindrar oss inte för att sluta upp, ni jobbar kanske inte direkt i början?

Ha det bra!
// Simon