Australien, Nya Zeeland, Fiji 2014, jobb+resa

25 feb. 2014 19:35
Visningar: 340
Hejsan!
Jag är en glad tjej på 18 år som nu i juni äntligen tar studenten. Innan jag börjar plugga vidare är jag riktigt sugen på att dra iväg till Australien i ca ett år för att jobba, resa runt, uppleva landet, träffa människor, festa och bara leva livet.

De ställen jag under resan skulle vilja besöka är (förutom Australien, där största delen av tiden kommer spenderas) Nya Zeeland, Fiji öarna och möjligtvis även Kina eller annan del av Asien. Planen är dock fortfarande under konstruktion.

Tänker mig att åka iväg runt augusti/ september i år och funderar i nuläget på att åka med företaget GoXplore vilka hjälper till att förmedla jobb i Australien men även planera resor dit.

Problemet är dock att ingen av mina kompisar är överdrivet sugna på att åka och jag letar därför efter en eller flera andra roliga människor som är inne på samma spår som jag och skulle vilja följa med.

Som sagt, inget är bestämt så är mycket öppen för förslag.

Om detta låter intressant, tveka inte att höra av er! :)

// Terese
8 juni 2014 17:59
Hej!
Jag ser att detta inlägget nu är ganska gammalt så du kanske har ändrat dina planer eller redan hittat reskompisar men jag tänkte att jag slänger iväg ett svar ändå. Det är nämligen så att jag ska bege mig ner till Sydney den 9 september, där har jag först tänkt att jobba i någon/några månader för att lära känna lite människor och känna in landet och staden lite eftersom jag aldrig tidigare har varit där. Jag åker själv med GoXplore precis som jag såg att du möjligtvis hade tänkt göra.
Jag kommer sedan resa vidare längst östkusten ett tag som det är tänkt nu i alla fall och efter det är jag väldigt sugen på att sticka till Nya Zeeland, kanske Asien och även Fiji-öarna, beroende på hur mycket jag har råd med. Så nu kanske du förstår varför jag kontaktar dig, vi verkar ju ha ungefär samma resplan.

Ifall du fortfarande har tänkt att resa i augusti/september och ifall du är intresserad så hade det vart nice att snacka lite med varandra och kanske till och med resa tillsammans ifall det känns rätt!

Hör gärna av dig ifall du känner för det så kan vi ta kontakten på Facebook eller så.
Maja
9 juni 2014 14:25
Hejsan tjejer! Jag är sugen på att gör något liknande! Hör gärna av er! Lägg till mig på FB!
/ Felicia von Schenck
9 juni 2014 18:37
Hej!
En tid har gått sedan jag skrev inlägget och har under tiden hunnit få jobb i Brisbane som au pair och kommer åka ner nu i augusti. Om ni har planer på att åka ner runt den tiden skulle jag verkligen uppskatta flygkompisar alternativt någon att resa lite med när tiden finns eller bara träffa för att hitta på något :)