Australien/Nya Zeeland feb 2018

Av Sarar22
4 okt. 2017 16:03
Visningar: 174
Hej på er!

Jag är en 24-årig tjej som älskar äventyr. Jag vill verkligen åka till Australien nu i februari, typ mitten eller slutet. Är sjukt nervös inför själva resan men känner att jag behöver komma iväg. Undrar om det är någon annan som ska åka till Aus vid denna tid och kanske mötas upp där borta? Känns tryggt om man har några stycken som man kan snacka lite med innan. Jag tänkte börja i Sydney och stanna där några dagar för att sedan se vad som händer, vill inte ha för mycket planerat men kommer leva i sann backpacker-anda och ha ryggsäck och checka in på hostels där man förhoppningsvis kommer träffa massa trevliga människor :) Efter en tid vill jag dra vidare till Nya Zeeland. Låter det intressant? Skriv en rad!
5 okt. 2017 20:31
Hej! Jag är helt på samma bana när de gäller resandet och resemål, skönt att höra det från någon annan också. Du får jättegärna skriva till mig på Facebook (kristin stark halvarsson) när de känns smidigare. Hoppas vi hörs! :)
2 nov. 2017 19:02
Hej tjejer!

Jag är på väg till Sydney och Melborune i februari. Jag känner precis som ni att det vore skönt att ha kontakt med någon där före man åker iväg. Hör gärna av er till mig så kan vi diskutera mer!
Av Lina901
2 nov. 2017 22:58
Hej!

Jag har också planer att resa till Australien just i februari men vill gärna hitta en reskompis först. Vill också leva i stil som en backpacker däremot kan jag troligen inte vara borta flera månader utan som max 1 månad men jag vill gärna börja resan men att flyga ner dit tillsammans med någon och följa med så länge det går. Hör av dig om det låter intressant!
Av Sarar22
5 nov. 2017 21:28
Hej tjejer! Vi kanske kan prata vidare på facebook? :) Jag vet inte om jag kommer kunna resa ner tillsammans med någon men man kan ju alltid träffas där borta?
Medlemmen har tagit bort svaret