Australien & Nya Zeeland efter Jul

16 sep. 2014 16:33
Visningar: 338
Hej, heter Anna & är 22 år. Jobbar på Ica men tycker det börjar bli dags att lämna Sverige ett tag för en trip till Australien och Nya Zeeland. Är en glad och spontan tjej, gillar att resa, uppleva och träffa nya människor.
De flesta av mina kompisar pluggar elr har andra planer och då min reskompis nyligen har valt att hoppa av pga. plugg så letar jag nu efter någon att planera en resa med.

Min tanke är väldigt enkel,
Avresa efter jul, kanske 2månader i Nya Zeeland, resa runt och se och göra massa saker. För att sedan bege mig till Australien 3-4 månader. Köra östkusten Cairns - Melbourne med varierade stopp längs vägen, vidare till Perth och även Ayers Rock.
Tanken är väl att inte jobba i första hand utan resa och uppleva så mycket som möjligt.
Har inte kommit så långt i planeringen hittils. Lite sugen på ett stopp i Kina och kinesiska muren på ner/hem vägen också.

Så är det något som låter intressant så bara hör av er!
17 sep. 2014 13:06
Hej! :)

Dina resplaner låter väldigt mycket som mina, hade tänkt börja i NZ och sedan ta mig längs Australiens kust! Om jag skulle verka vara en intressant reskompis för delar/hela resan så lägg till mig på facebook så kan vi prata mer där, Catherine Svedhem heter jag där :)
15 okt. 2014 10:28
kontakta mig på facebook, Sara Ida Johansson
16 okt. 2014 18:11
Jag är jättepepp och har lite liknande tankar, skrev till dig på facebook :)
26 nov. 2014 17:27
hej letar ett härligt gäng att resa med! är intresserad av att åka både till NZ och Australien, har redan var i Australien men längtar tillbaka varje dag och skulle vara skönt att missa vintern här i Sverige :)
vill uppleva så mycket som möjligt, testa på att surfa och se nya saker och möta härliga människor :)