Australien/Nya Zeeland/Asien september 2017

28 juni 2017 16:21 (redigerad)
Visningar: 198
HEJ!
Jag är en 22 åring tjej som nyss kommit tillbaks till Sverige efter nästan två år i Kalifornien!
Jag söker nu härliga resekompisar för min kommande backpacker resa som jag tänkte starta i början av september och är öppen för upp till ett helt år om det behövs! Söker främst någon att börja resan med, men om man vill fortsätta resa ihop vore det också toppen!!

Jag är väldigt öppen för förslag, men min plan hade varit att börja i Cairns i Australien och sedan köra hela östkusten i tur och ordning ner mot Melbourne för att sedan utforska andra spännande platser och efter det hoppa på ett flyg mot Nya Zeeland och vidare till Asien. (Hade även kunnat tänka mig en vecka i Dubai före Australien.)

Skriv en kommentar eller lägg till mig på Facebook, Sara Helin
21 juli 2017 21:16
Hejhej!

Jag är en tjej på 20 år som slutar mitt jobb i slutet av augusti. Efter det är jag sugen på att resa några månader och tycker också att Australien och Nya Zeeland verkar spännande! Se häftiga platser, hoppa fallskärm, festa, bada! Hur går dina planer? Har du hittat någon/några resekompisar?
23 juli 2017 18:35
Hej jag är en 27 årig kille som precis blivit klar med min universitetsutbildning och jobbar 2 veckor till för att sedan bege mig hemmåt för att sälja av lite grejer men bör vara redo för att resa i september, jag kan tänka mig att åka med hela vägen, har inte direkt någon gräns på hur länge jag kan vara borta men känner att jag vill ut och backpacka, har tidigare inte backpackat men är lite av en "prepper" så det ligger väl i blodet :P.
Jag är nog inte jätte intresserad av att festa så mycket, jag vill mer se grejer och träffa människor och göra roliga grejer på vägen. gärna om det finns möjlighet vara med på någon workshop med sustainable living dvs kanske stanna 1-2 veckor på något volentärjobb för att lära mig bygga hus och sånt ( har ett framtida off-grid boende i tanke hemma i sverige nämligen) . Jag kan tänka mig att resa var som helst men vill helst inte åka ensam om det är asien som gäller.
Har lite gamla arbetskollegor på filipinerna (filipinare) så om vi ska dit så kan jag säkert ordna med gratis guide och få träffa lokalbefolkningen och kanske tom bo hos dom för en billig peng eller gratis.

Jag är en trevlig glad och pratglad kille som mestadels rest runt jorden för att jobba på fartyg så tyvärr missat allt det roliga med att resa.
hoppas att jag är av intresse och att vi hörs av snart. (jag jobbar som sagt 2 veckor till så mitt internet är begränsat fram tills att jag kommer hem men kommer kunna titta till iallafall en gång om dagen).

Mvh
Markus
25 juli 2017 19:40
Hej! Är 19 år och är jätte taggad på att backpacka men tyvärr så är inte mina kompisar de..
Mina planer har också varit Australien, nya Zeeland men även andra ställen så som Fiji, Maldiverna etc
14 aug. 2017 08:51
Hej! Jag är också sugen på att backpacka i Australien och Asien. Jag tänkte åka i början av November till Australien i ca 2 månader (är flexibel att ändra det) och sedan fortsätta till Asien och vara där i 4 månader. Länderna jag funderar på där är Thailand, Kambodja, Laos, Vietnam och Bali. Hur går dina planer nu? :)
15 aug. 2017 19:31
Tja!
jag har nu bokat min resa till cebu i filipinerna den 9 e oktober, åker sedan vidare till bankok i thailand runt den 9 november, skaru med eller?