Australien januari 2015

Av Ebbasi
6 okt. 2014 17:08
Visningar: 333
Jag har planerat att åka till Australien i början/mitten av januari år 2015. Efter att ha pratat med en reserådgivare på Kilroy tyckte hon att jag borde börja i Cairns och sedan ta mig ner till Sydney och Melbourne. Jag tänkte vara i Australien i 2-3 månader innan jag åker vidare till Vietnam där jag kommer möta upp en kompis.

Vill boka flygbiljett så snart som möjligt men kände att det vore trevligt med en resekompis i början när allt är nytt och nervöst. Gärna någon som bor i eller nära Stockholm så vi kan träffas innan vi reser iväg. Det har inte så stor betydelse om du bara vill/kan hänga med i Australien i några veckor, söker framförallt en "uppstartnings-resekompis" eftersom jag kommer dra vidare sen.

Jag är själv 20 år och har aldrig backpackat tidigare men det har varit en dröm länge. Glad, positiv och vill gärna parteja men lika mycket uppleva så mycket som möjligt och inte bara ligga på stranden. There will be koalas.
Haj!
7 okt. 2014 14:21
Hej Ebba,

Jag har precis som dig planer på att åka till Australien i januari. Jag har en bokad biljett den 13/1.
Skillnaden är att jag flyger till Sydney och kommer att åka den motsatta vägen, haha.

Men om du skulle känna för att ändra resrutt så finns jag på facebook, Stina Storm Åström.

//Stina
14 okt. 2014 16:04
Åh vad kul, jag är inne på samma spår. Jag har inte planerat någon speciell "rutt" utan tänker ta det mer som det kommer då jag är där nere. Men planen är iallafall jobba och uppleva allt som Australien har att erbjuda och om allt går som jag vill så kommer jag att stanna där nere ett år (ska skaffa ett s.k Working Holiday Visum). Söker också någon att starta upp resan med då allt är nytt. Tyvärr bor jag en bit ifrån Stockholm men brukar åka ner då och då. Hör gärna av dig på Facebook (om sökande fortfarande är aktuellt dvs) Haj! / Jessica Thulin
15 okt. 2014 13:56
Tja!

Är också väldigt sugen på att resa runt i australien men hade tänkt att arbeta i australien så mam kan tjäna ihop massa pengar! Har väl ingen speciell plan men vill bara uppleva så mycket som möjligt och olika delar av australien!
Av Ebbasi
19 okt. 2014 23:09
Jamen vad roligt! Jag har pratat med en tjej som vill åka samma rutt som jag och vi kommer nog boka biljetter till helgen redan. Men såklart, ju fler desto bättre! Det är ju bara att ni två hänger på så länge ni har lust. Vi kommer inte jobba något utan bara backpacka men vi kan ju om inte annat åka samma flyg så får vi sällskap allihopa. :)
3 dec. 2014 00:08
Hej!

Jag heter Daniel, är 25 år och ska åka till Australien nu den 13/1, är dock från Trelleborg så jag kommer flyga från Köpenhamn men det gör ju det samma :) man kan alltid mötas upp i Australien istället! Har bokat min resa via go Xplore och kommer dom 4 första nätterna bo i Sydney sen har jag inget planerat :) hur ser dina planer ut? :)
Av Ebbasi
3 dec. 2014 08:55
Jag har bokat biljett till Melbourne och kommer vara där först till den 27e januari. Sen kommer vi ta oss upp längst kusten, men det är ju bara att vi hörs när vi anländer :)