Australien januari 2013

Av Hannae
18 okt. 2012 01:46
Visningar: 250
Hej!
Jag är en tjej på 21 år som har planer på att åka till Australien I januari! Då vännerna redan har planer framöver tänkte jag vända mig hit. Hade tänkt jobba, hitta en lägenhet att dela på för att sen resa runt och uppleva och se så mycket som möjligt! Skulle även vilja se Nya Zeeland en sväng. Är sugen på att sätta planer i verket som stäcker sig från att hoppa fallskärm till musikfestival i sommar! Är öppen för förslag och idéer.
Jag är en ganska lugn person som tycket om musik och att vara kreativ, jag har tidigare bott i London och vill gärna testa på något nytt. Hoppas på att vi blir goda vänner!
Hör gärna av er om detta låter som något för er!
2 nov. 2012 00:38
Hej,
Har precis samma planer.

Kommer åka till Australien i Januari för att upptäcka och ha roligt:)
Jag älskar fota,filma,natur,djur och tror Australien och Nya Zeeland kan vara underbart.

Skriv gärna till mig på facebook om du letar efter någon att börja resan med, eller om någon annan ser detta.

Hampus Edwall
(Logga in för att se e-postadress)
Av Arvidw2
2 nov. 2012 10:20
Tja! Jag är 19 år och bor i Surfers Paradise, nära Brisbane. Håller på att leta lägenhet o jobb just nu, har varit i kontakt med olika mäklare, men för att det inte ska bli allt för dyrt är det nog bäst att hyra tillsammans. Vart är det du tänkt åka i Australien först? Om du kommer till Gold Coast där jag är så är du välkommen att hyra in dig. Är det nån särskild musikfestival du tänkt gå på? Jag har köpt biljett till Big Day Out som går här i Gold Coast, det är den största festivalen i Australien. Kommer bli grymt! Ska åka till Nya Zeeland i ett par veckor senare i november, men funderar på att åka dit en till sväng om några månader. Om du är intresserad av att hyra nåt tillsammans så kan du maila mig på (Logga in för att se e-postadress) eller leta upp mig på facebook:) Om jag hunnit få jobb när du kommer ner kanske jag kan hjälpa dig med ditt sökande. Men som sagt, om du vill så är du välkommen att höra av dig.

Hoppas vi ses!
Arvid Wänghammar
Av Chloes
2 nov. 2012 11:02
Hejsan !!

Jag är en 20 årig tjej från Stockholm som planerar att åka ner till Australien efter årsskiftet, som så många andra så har jag ingen att åka med (forever alone), då polare antingen jobbar, pluggar eller är allmänt tråkiga. Jag kommer att åka med ett work and holiday visum och åka runt lite och jobba på olika ställen, eller alternativt stanna kvar på ett ställe under en lite längre tid och jobba. Allt beror på vad som finns att välja emellan etc...

Hör av er om ni tycker detta låter relevant ;)
Av Tinah
7 nov. 2012 23:52
Hej!
Jag kommer också att resa till Australien i januari och har planerat att jobba, resa runt samt vill väldigt gärna se NZ. Är 24, lugn, positiv, sportig, äventyrlig och väldigt flexibel av mej. Skulle vara trevligt att mötas upp på nån fika om nån är intresserad eller hitta på nåt kul, kanske resa en bit tillsammans. Hör gärna av er om det låter intressant!
Av Sara90
8 nov. 2012 13:56
Hejhej!
Jag heter Sara och är snart 22 år. Jag har tröttnat på kalla regniga Göteborg och planerar att dra ner själv till Australien i Februari eftersom mina vänner inte riktigt har samma planer som jag.
Flyger till Brisbane men vill sedan ta mig till Byron bay och försöka hitta ett jobba där och sen får vi helt eneklt se vad jag hittar på.Om någon har lite samma planer så möts jag gärna upp!