Australien i mars??

23 nov. 2011 09:19
Visningar: 291
Hejsan allesammans!!
Är en glad tjej på 19 år. Tog studenten nu i våras och är just nu väldigt sugen på att ge mig iväg och resa och bara leva livet!!
Ska backpacka i sydostasien nu i dec - feb med några kompisar, och åker sedan vidare till Australien och Melbourne den 29e februari. Därefter är planen att åka längst östkusten i ca 2 månader och verkligen uppleva allt som finns att se och göra och därefter åka vidare till nya Zeeland!!
Hade varit jättekul att resa tillsammans med någon eller att kanske mötas upp en bit på vägen...!?
Hör av er!!
// Olivia
Av Marcust
29 dec. 2011 21:04
Hallå hallå

Hur länge blir du kvar i Melbourne? Jag åker ensam till Australien
för en rundresa. Landar i melbourne den 11 mars. Sen är tanken att hinna så mycket som möjligt ;)
Vore ju kul att ha sällskap lite längs med resan, ska möta upp ett par vänner under sista veckan då dem troligen är i Sydney och jag flyger sen hem därifrån.

MVH/Marcus
11 jan. 2012 10:34
Hejsan! :)
An sa lange har jag ingen vidare plan pa hur lange jag ska stanna, beror pa hur man trivs och sa...men med tanke pa att jag har 2 manader langst ostkusten blir det val typ max 10 dagar nanting! Hur har du tankt lagga upp din rutt??
MVH Olvia :)
Av Marcust
21 jan. 2012 11:32
Okej.. Då skulle vi säkert kunna springa på varandra någonstans längs östkusten..
Jag har ju bara drygt 6v på mig så lär väll inte stanna alltför många dagar på samma ställe.
Har tänkt försöka börja spana och planera ganska snart, är ju bara drygt en månad kvar nu.
I huvudet vet jag vad jag vill, frågan är ju bara om man lyckas knåpa ihop det på ett schysst och skönt sätt i verkligheten, vill ju inte stressa bort semestern..
21 jan. 2012 14:11
Låter inte dumt...jag kommer att befinna mig i Thailand nu nästa vecka...så är grymmt sugen på att åka till Australien med :) totalt kommer ja vara borta 4 månader :) vill nog åka dit i mars :)
31 jan. 2012 15:23
Jajamansan det ar inte alls helt omojligt!! Har du funderat nagot pa Tasmanien?? Traffade nagra australienare som pratade valdigt gott om detta sa man blev ju lite smasugen... :P Naa stressa ar lite onodigt nar man har semester och allt!! Har du funderat pa att ta buss langst kusten eller annat?

Jesper! Det later ju superharligt!! Var i Australien tanker du aka/ borja? ;)
31 jan. 2012 15:51
Jag vet inte riktigt....kasnke blir melbounre först eller nått :D