Australien i Juli

1 maj 2018 12:54
Visningar: 111
Hej!! Hanna heter jag, är 20 år gammal och kommer från Karlstad. Just nu bor jag däremot nere i soliga Australien där jag jobbar som au pair!

Efter mina 6 månader i Sydney så är jag dock sugen på att uppleva ännu mer, och särskilt att resa östkusten (Sydney-Cairns) känns ju bara som ett måste! :)

Tänker mig att göra detta runt juli månad och att ca 4 veckor kan vara lagom, men är också öppen för nya förslag. Kanske västkusten eller Great ocean road? Tänkte kika på lite olika möjligheter.

Är för övrigt en person som tok-älskar äventyr (stora som små) och är nog ganska lättsam och enkel i helhet. Vill gärna utforska och uppleva Australien hellre än att endast festa och sitta på en solstol i fyra veckor, även om det såklart är skoj det med ibland 🙌🏻

Eftersom det är lite klurigt att tajma in resan med kompisarna på plats så gör jag ett försök här istället! Så om någon/några skulle vara sugen på att möta upp mig i Australien under juli månad så är det fritt fram att höra av sig. Hade varit superkul😄🌴
Av Sofia_k
16 maj 2018 08:52
Hej Hanna!
Jag är lite i liknande sits, befinner mig på NZ och studerar en termin utomlands just nu och tänkte flyga över till Australien efter terminen i slut och resa östkusten (Sydney-Cairns)! Inte bokat något flyg än med tanken är att komma dit slutet av juni eller början av juli beroende på hur länge jag reser i NZ efteråt! Tänkte mig också cirka 4 veckor i Australien!

Här i NZ har jag fastnat för hiking och att bara vara outdoors och upptäcka naturen så i Australien vill jag främst resa runt för att upptäcka och uppleva vacker natur än att festa! Besöka nationaparker osv! Men tycker också fest är skoj ibland eller bara ta ett glas vin eller öl, sola lite och koppla av mellan äventyren.

Men min nervositet är att jag antagligen kommer resa själv i Australien och aldrig ens satt min fot där, så skulle tycka det vore superkul att mötas upp i alla fall en bit av vägen! :)