Australien i april??

29 feb. 2016 03:19
Visningar: 24
Hej!
Jag heter Linnea och är 19 år. Har sedan 1,5 månader tillbaka backpackat i Asien och är just nu i Thailand.

Den 25 mars sticker jag till Australien, och stannar där till den 1 maj. Hade varit roligt med lite resesällskap! Tänkte göra östkusten. Har internationellt körkort så kan köra bil, men absolut inget måste för mig.
Är en ganska positiv och enkel person, som tycker om det mesta!
1 mars 2016 20:53
hejsan!
jag heter camilla, är 22 år och befinner mig just nu i Nya Zeeland, ska också över till Australien mars till april och göra östkusten.
vilket håll ska du börja ifrån?

jag har ändrat rätt mycket i min resplan såhär i efterhand så jag har rätt mycket inplanerat första fyra veckorna då jag rör mig från brisbane-Cairns. när jag sedan sk ta mig från brisbane ner till sydney så jag jag i stort sett ingenting på schemat och inte heller någon att uppleva saker med.

det vore ju trevligt om det gick att matcha något, men allt beror ju lite på vilket håll du rör dig åt!
jag har förstått det som att de flesta börjar i syd och rör sig norrut.

hopps du har det trevligt i Thailand!
mvh
camilla
2 mars 2016 10:49
Jag flyger till brisbane och flyger sedan till NZ från Sydney, så känns mest logiskt att göra typ samma rutt som dig. Har inte planerat någonting än, så är öppen för det mesta!

Men är du i Australien hela april? För isf så kanske vi kan mötas upp någonstans

Tack detsamma! :)
2 mars 2016 20:23
hej igen!
ja men exakt, kommer du röra dig något norrut från brisbane?
ja hela april (till 27:e), jag vet att den 18/4 är jag nere i brisbane igen för att börja resan mot sydney, sen hade jag tänkt stanna i surfers paradise och Byronbay, mer än så har jag inte planerat på just den sträckan! (och tänkte ha några dagar i sydney för det är därifrån jag sedan flyger).

så om vi kunde mötas någonstans på sträckan mellan Brisbane-Sydney eller om det blir svårt att styra upp så kanske vi kan köra lite sydneyhäng ihop?

skulle vi kanske kunna lägga till varandra på Facebook eller liknande och ha kontakt via messenger? :)

mvh
camilla
5 mars 2016 03:46
Hejhej!
Precis, tänkte börja norrut och sen söderut!
Ja, det hade varit superkul att träffas någonstans! Blir väl lättast att Hålla kontakten på fb. Jag heter Linnea Wikström och är den profilen som inte har en profilbild!
Kram