Australien hösten 2017

23 apr. 2017 15:43
Visningar: 337
Hejsan!
Är en glad tjej på snart 21 som var och turistade lite i Australien för ca två år sedan och är nu extremt sugen på att dra dit igen fast nu på working holiday visum. Hade i så fall tänkt åka i oktober innan alla andra backpackers kommer och första destinationen lutar åt antingen Melbourne eller Sydney. Men är såklart öppen för förslag!

Är lite av en "ja-sägare", spontan, äventyrlig, snäll och omtänksam.

Om någon annan har liknande tankar kring att resa i oktober får ni gärna hojta till!
Medlemmen har tagit bort svaret
25 apr. 2017 22:26
Hej! Har velat sticka till Australien sjuuukt länge nu. Har tänkt att resa runt, testa nya saker och bara se mig runt. Då jag aldrig gjort något sånt tidigare så skulle det varit jättekul att ha lite sällskap under resan. Så jag är absolut intresserad! Hör av dig om det låter bra 👍
Av Nsandra
26 apr. 2017 06:58
Hej! Jag känner precis som er! Resa runt , dra på äventyr ! de hade varit så kul med sällskap! Jag kan åka när som efter 1september. Ni får jätte gärna höra av er på (Logga in för att se e-postadress) eller FB: Sandra Nilsson.
1 juni 2017 18:37
Hej!! Det låter verkligen sjukt kul. Var också i Australien fast för cirka två år sedan med familjen och blev helt kär i landet. Är inne på samma spår som dig, vill också dra dit på working holiday visum och stanna ett år. Min plan är att dra någongång i vinter, men inte senare än i mitten av Januari cirka. Vill upptäcka landet och resa runt, lära mig surfa, träffa nya människor och få massa erfarenhet :) Är väldigt spontan och öppen för förslag, skriv till mig om detta låter intressant :D antingen här eller facebook: Frida Löfberg, har en svartvit profilbild som är tagen i spegeln :)
Av Ebbsanr
6 juni 2017 19:10
Hallåj! Är 19 (snart 20) och har nyligen kommit hem från en 4 månaders backpackerresa i Asien, vilket utan tvekan var det roligaste jag gjort! Tyvärr hann jag inte med Australien, så planerar att dra dit i Oktober. Är mest sugen på ett Working Holiday Visum precis som du, med start i Melbourne eller Sydney. Min plan är väl främst att jobba men såklart även att resa, allra helst längst östkusten! Även jag är liten av en ''ja-sägare'' som tycker om att träffa människor, resa, festa och upptäcka världen. Så jag är absolut intresserad! Hör av dig. :D
13 juni 2017 21:00
Hej! Jag tänkte åka i mitten/slutet av Oktober och stanna minst 6 månader. Har vänner i Australien på flera olika ställen, både på östkusten och på västkusten så de vill jag besöka. Jag vill gärna lära mig dyka, surfa och bara uppleva och se så mycket som möjligt, samt jobba lite mest för erfarenhetens skull. Den 9 mars 2018 är det dessutom ett bröllop för några av mina vänner i Blue Mountains utanför Sydney, så det blir äkta aussie-festande. Tyvärr har min reskompis dock hoppat av, så desperat försöker jag nu hitta någon annan som vill hänga på. Hade kunnat tänka mig att se NZ och Indonesien också, men det är inte alls lika viktigt :)
18 juni 2017 21:59
Hej! Jag är också inne på att åka i september/oktober men möjligtvis att börja uppe i Cairns för har hört så bra om det, för att sen resa ner längs östkusten till de städer och öar som lockar, bl.a. Sydney. Skriv gärna på facebook "Louise Rönnblom" om det låter intressant :)
4 juli 2017 22:40
Hej! Är också riktigt sugen på att dra till Australien i höst och jobba och resa runt några månader! Har aldrig varit där men de skulle va kul att bara dra och träffa nya människor, festa och prova nya grejer!
Hör gärna av dig! :)
12 sep. 2017 14:19
Landar i melbourne 21 oktober och kommer resa runt och jobba. Hör av dig om du fortfarande letar resesällskap. :)