Australien hösten 2015!!

Av Cfhanna
19 apr. 2015 18:28
Visningar: 250
Hej! :)
Jag heter Hanna och är 23 år, bor i Kalmar. Jag ska backpacka till hösten och jag tycker att Australien verkar vara helt underbart! Nu letar jag efter någon/några som också vill backpacka i Australien. Är öppen för att åka en sväng till Nya Zeeland med men vill till Australien först. Kan även tänka mig fler resmål. Jag har tänkt att åka på work and travel visa så kan ju bli en del jobb också.

Jag har tidigare backpackat i Sydostasien i 3 månader så har en del vana av att resa runt. Något som jag lärt mig är att det är lättare att planera sin färd under resans gång för de bästa tipsen får man av folket som man träffar på plats! :)

Jag tänker just nu att jag vill resa i 6 månader. Oktober - mars. Sen får jag se vad jag vill göra efter det. Tänker att vi börjar resan på ostkusten som de flesta gör.

Lite om mig: Jag är en person som vill ha koll på läget. Gillar att vara den som "tar tag i saker" samtidigt som jag blir superglad när man kan dela på ansvaret då jag lätt tar på mig för mkt. Jag ÄLSKAR crossfit. Kan vara bra för er att veta då jag hemskt gärna vill besöka crossfit-boxar under resans gång, Du/ni behöver inte alls vara crossfit-crazy men om ni gillar träning så skulle det vara kul. Men inget måste!! :)

Jag är ute efter att få se lite av varje i Australien. Träffa människor, träna, surfa och festa. Är fasligt höjdrädd så kommer inte hoppa bungyjump men jag kan stå vid sida av och heja på dig! ;) Om det är det du/ni vill göra! (Crazy people)

Jag hoppas att det finns någon mer som är sugen och som vill dela denna upplevelse med mig! Det hade ju varit kul att träffas innan resan men man kan ju börja med att mejla för att se om det känns bra.

Skriv på FB https://www.facebook.com/hanna.bergqvist.104. Eller mejl (Logga in för att se e-postadress)

Tveka inte på att höra av er!
25 apr. 2015 10:08
Hej! Jag ska göra östkusten och åker 30 oktober från Arlanda! Jag är inne på precis samma spår som dig! Australien först sen ev NZ! Jag kommer nog fixa W&T visa isåfall när jag rest klart och ev fixa jobb och boende nånstans i australien där man trivts bäst! :D
eller alternativt dra till bali, malaysia och thailand efter NZ :) Visar sig!

Jag har backpackat förut själv 2 månader (Filippinerna, Bali och Thai) så jag är väldigt öppen och har superlätt att anpassa mig. Är spontan och vill på den här resan upptäcka och göra saker! Sol, bad och lite fest står också på schemat, men fest är inte prio eftersom det är det enda man gör här hemma ;) Testa surfa vore coolt, och hoppa fallskärm! Är ej höjdrädd ;)

Kul att du gillar crossfit då jag också kan tänka mig träna en del under resan! Man blir så jäkla lat annars haha

skickar ett FB mail också , hade fint! =)
Av Cfhanna
10 maj 2015 18:19
Hej Kajsa! :)
Har du hittat någon att resa med än? Fick inget meddelande av dig på FB så har missat att du skrivit.

Hör gärna av dig! Vore kul att prata mer med dig om dina planer :)
14 maj 2015 12:48
Hej Hanna. Jag har skrivit ett meddelande till dig på fb...vet inte om du har sett det.( det kan ha hamnat i övrig mappen om inte annars). Se om du hittar det och vore roligt om du svarar, annars kan jag skriva här.

Sandra
18 maj 2015 00:26
Tjena ska till Asien å resa runt sen vidare till Australien, nya zeeland och America
15 okt. 2015 10:19
Hej! :)
Det låter lite liknande jag hade tänkt mig, fast hade tänkt mig lite senare men om du ska vara borta en längre period så skulle vi ju kanske ses där borta eller något och planera på vägen kram
22 okt. 2015 16:03
Hej!
Dina planer låter precis som mina! Jag åker ner till Gold Coast nästa vecka till min pojkvän som pluggar men efter det vill jag resa runt. Skulle jättegärna ta sällskap ett tag och hitta på massor av äventyr. Hör gärna av dig!
https://www.facebook.com/karin.paulsson.5
21 dec. 2015 18:40
Är det någon av er som är i Sydney nu? Jag känner för en spontan resa till Sydney nu redan i helgen, och stanna där ca 2 veckor på semester.
Hör av er!